Η Ιουλία, με αυστηρότητα, συζητά με την Αμαλία για τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ειρήνη μιλάει στον Ορέστη για το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της: «Καταλαβαίνεις τι πήγε κι έκανε; Η μάνα μου δεν πρόκειται να το δεχτεί ποτέ. Έχει αποφασίσει να πάρει διαζύγιο», του λέει. Παράλληλα, ο Δημοσθένης και η Ασπασία μαλώνουν για πολλοστή φορά για το θέμα του χωρισμού τους, ενώ ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί λόγω μιας ανώνυμης καταγγελίας εις βάρος τους.

«Καλύτερα να προσέχουμε και στη δουλειά, αλλά και έξω, ίσως είναι καλύτερα να μη μας βλέπουν μαζί», τονίζει εκείνη. Από την άλλη, η Μαργαρίτα προσπαθεί να πείσει τη Θεοδώρα να σκεφτεί καλύτερα σχετικά με την εγκυμοσύνη της: «Κορίτσι μου, σκέψου καλύτερα αυτό που πας να κάνεις. Ακόμα δεν έχεις τελειώσει τη σχολή σου, έχεις όνειρα για το μέλλον σου. Δεν θα είναι εύκολο με ένα παιδί. Μην καταδικάζεις τη ζωή σου από τώρα», την συμβουλεύει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ιουλία, με αυστηρότητα, συζητά με την Αμαλία για τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, όμως εκείνη συνεχίζει να δικαιολογεί τις πράξεις της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι παγωμένος απέναντι στη σύζυγό του και δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει έτσι το συμβάν. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Ορέστης εκφράζει ευθέως στον Δημοσθένη τη γνώμη του για το παιδί που περιμένει η Ξένια: «Έκανες λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνεις στην Ασπασία»,του λέει έξω από τα δόντια.