Ο Πάρης βρίσκεται παγιδευμένος στο σατανικό σχέδιο που έστησε ο Σίμος με την βοήθεια της Νέλλυς. Κατηγορείται για βιασμό, και νιώθει πως όσα κατάφερε να χτίσει διαλύονται μέσα σε μια στιγμή κι αυτό τον οδηγεί στην κατάρρευση του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο ίδιος δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από την συνάντηση του με την υποψήφια αγοράστρια του σπιτιού. Παρ’ όλα αυτά, λόγω του παρελθόντος του με την Αμαλία, φοβάται πως οι κατηγορίες ισχύουν και ότι μπορεί πραγματικά να έχει βιάσει και τη Νέλλυ.

Αγνοώντας την ύπουλη παγίδα του Σίμου, εναντίον του για να τον βγάλει από τη μέση, ο Πάρης ζητά να δει την γυναίκα του, τη Γεωργία. Σοκαρισμένη εκείνη από τα γεγονότα, βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να βγαίνουν αληθινοί…

Ο Πάρης σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μιλάει με τη Γεωργία και παραδέχεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς έγινε με τη Νέλλυ.

Ωστόσο, έχοντας υποψίες ότι ο «κακός» του εαυτός μπορεί να έχει επανεμφανιστεί και να είναι πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι πίστευε, παρακαλεί τη Γεωργία να φύγει μακριά του για να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και το παιδί της. Με βαριά καρδιά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Γεωργία αποδέχεται το αίτημα του και όλα γύρω της γκρεμίζονται. Όμως στην πραγματικότητα η Γεωργία έχει κάνει ακόμα μία λάθος επιλογή στη ζωή της…