Βασιλική και Μαθιός αποκαλύπτουν άθελα τους την αλήθεια στον Γιώργο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Αργυρώ αντιλαμβάνεται ότι ο Αστέρης απομακρύνεται όλο και περισσότερο και οδηγείται σε ακόμα μεγαλύτερη απελπισία. Σε μία τυχαία τους συνάντηση, του προτείνει να φύγουν μακριά, όμως εκείνος της λέει και πάλι ότι δεν μπορεί να το κάνει τώρα, καθώς πρέπει να στηρίξει τον αδελφό του.

Η Εύα προειδοποιεί ξανά τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό, κι εκείνος προκειμένου να την αποφύγει, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Στην πραγματικότητα, όμως, έχει ήδη σχεδιάσει με τον Τηλέμαχο την εκτέλεση του Μαθιού κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Ωστόσο, η επικείμενη επίθεση στον Σταματάκη θα γίνει από τον Γιάννο Μουντάκη και όχι από τον ίδιο. Ο Γιάννος είναι συγγενής του Λάζαρου που έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τον δολοφόνο του.

Στο μεταξύ, η Βασιλική επισκέπτεται τον άντρα της στη φυλακή, θέλοντας να του δώσει δύναμη για όσα έρχονται, αλλά δυστυχώς, η αλήθεια που κρύβουν αποκαλύπτεται στον Γιώργο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Βασιλική του λέει: «Μαθιό μου, εγώ έπρεπε να ήμουν εδώ και όχι εσύ. Είναι βαρύ για εμένα να σε βλέπω εδώ μέσα για κάτι που δεν έκανες», χωρίς να φαντάζεται ότι τους ακούει ο Γιώργος. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Μαθιός που θα αντιληφθεί την παρουσία κάποιου θα προσπαθήσει να τα μπαλώσει. «Μα δεν έκανες εσύ τίποτα, καρδιά μου. Δεν με ώθησες όμως εσύ να πάω στο σημείο που κρυβόταν», θα ισχυριστεί και ο αστυνόμος θα μπερδευτεί.