Η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο να πάρει καφέ και το μάτι του Πότη πέφτει στην βέρα της. «Για να τη δω.. 14άρα είναι ή 18αρα», ρωτάει η Άννα και της πιάνει το χέρι.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«18αρα βέβαια! Δεν είναι κανένας καρμοίρης ο Τάσος, θέλει για μένα τα καλύτερα! Μου είπε «Αρετή, όλα στα πόδια σου κούκλα μου!!», της απαντάει και με καμάρι και συνεχίζει: «Λοιπόν, ας το πάρει το ποτάμι… δεν είναι τόσο ξαφνικό όσο σας φαίνεται! Με τον Τάσο, πάντα υπήρχε ένας ανομολόγητος έρωτας. Αλλά
παντρεμένος αυτός, παντρεμένη εγώ, δεν γινόταν να εκδηλωθούμε! Όμως το ηφαίστειο έβραζε και να που τώρα ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις ζωές μας! Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα μας έμενε απωθημένο!».

Ωστόσο, όσο η Αρετή πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Τάσος σπεύδει να μάθει την αντίδραση της γυναίκας του για τον αρραβώνα του και μάλιστα ζητάει από τον Μήτσο να τα φουσκώσει κι άλλο για σκάσει από τη ζήλια της…

Στο Σούνιο, η Μαρία ενθουσιασμένη με τον Τζον δεν διστάζει να τον ρωτήσει ακόμα και για την ερωτική του ζωή, όμως η Αθηνά παρεμβαίνει. «Μην της δίνεις πολύ θάρρος σε παρακαλώ! Δεν έχει κανέναν φραγμό!», λέει στον Τζον.

Η κουβέντα του Στάθη και της Ιουλίας για ακόμα μία φορά καταλήγει στην κόρη τους, Αριάδνη. «Ξέρεις τι σκέφτομαι συχνά; Δεν ξέρουμε πώς ζούσε μ΄ αυτούς τους δυο θετούς γονείς.. Μόνο ό,τι σου έχει πει η ίδια. Ισχύουν όμως;», αναρωτιέται εκείνη.

«Μου είπε τις προάλλες ότι ο πατέρας της, της έριχνε κάτι σφαλιάρες. Τώρα σφαλιάρες ήταν, κακοποίηση ήταν και ντρέπεται να μου το πει..», της απαντά ο Στάθης κι εκείνη τρελαίνεται και μόνο στη σκέψη.

«Κάνω κι εγώ πολλές σκέψεις.. Πιστεύεις πως αν ήταν από μικρή στα χέρια μας, θα είχαμε διαμορφώσει αλλιώς τον χαρακτήρα της;» ρωτάει ο Στάθης και η Ιουλία είναι σίγουρη γι’ αυτό.

«Κι όμως δεν είναι απόλυτο! Δεν μεγάλωσαν μαζί η Βασιλική κι ο Στέφανος; Το κάθε παιδί έχει διαφορετικό χαρακτήρα! Κάθε παιδί έχει το δικό του κύτταρο. Η Αριάδνη έχει πολύ καλά στοιχεία..Ξέρεις τι με εντυπωσιάζει σε εκείνη; Όταν αγαπάει, εκδηλώνει την αγάπη της! Στο δείχνει απλόχερα, δεν μιζεριάζει, δεν το λυπάται!», συνεχίζει εκείνος κα η Ιουλία εύχεται να πάρει και η ίδια έστω και λίγο αγάπη από την κόρη της.