Στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Νέλλυς, παρόλο που έχει ετοιμάσει ένα ατράνταχτο άλλοθι για την ημέρα του εγκλήματος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράλληλα, ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και ανακαλύπτει ότι αν και κατέθεσε την αλήθεια για τον βιασμό στην αστυνομία, ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο αρμόδιο τμήμα.

Ο Πάρης, μετά την εμφάνιση της Ζωζώς, φαίνεται να απαλλάσσεται από τις κατηγορίες που τον βασανίζουν, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι αρχίζουν να ανησυχούν για τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι ο Σίμος είναι ο εγκέφαλος πίσω από τον υποτιθέμενο βιασμό, σε μια απόπειρα εκδίκησης. Ο Χριστόφορος, έξαλλος, τον διώχνει από το σπίτι. Η Αμαλία αρχίζει να αμφιβάλλει, αλλά ο Σίμος καταφέρνει να την παραπλανήσει για άλλη μια φορά, αποκαλώντας τον Πάρη ψυχοπαθή.

Ο Χρήστος πιέζει τον Σαρηγιάννη να ωθήσει τον Ρένο να καταδώσει τον Σίμο, όμως ο Ρένος αρνείται και αποφασίζει να παραδοθεί, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για τα συμβάντα. Ο Αποστόλης δεν μπορεί επίσης να τον πείσει, ακόμη και με την απειλή φυλάκισης για εμπρησμό, αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σίμο.

Τελικά, η εξέλιξη της υπόθεσης του βιασμού αποδεικνύεται ευχάριστη ανατροπή για τον Πάρη και την οικογένειά του. Η μέρα της δίκης για τον βιασμό φτάνει και ο Αποστόλης συνοδεύει τον γιο του στο δικαστήριο, υποστηρίζοντάς τον. Ο Πάρης κατορθώνει να αποδείξει την αθωότητά του και αθωώνεται από όλες τις κατηγορίες.