Σασμός: Ο Αντώνης ενημερώνεται για την μετάθεση του στην Αθήνα και σπεύδει να μιλήσει με την Μαρίνα, η οποία με την σειρά της καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της σχέσης τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός:

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος έχει αμφιβολίες για την Νάντια και για όσα ισχυρίζεται. Από την άλλη, η Θοδώρα δυσανασχετεί με την στάση του Λευτέρη προς την Νάντια, ενώ ο Παύλος μαθαίνει τα καμώματα του Παντελή και προσπαθεί να βρει μια λύση.

Την επόμενη μέρα ο Ευθύμης συναντά την Αιμιλία και μέσα από μία σοβαρή συζήτηση που έχουν , εκείνος αποφασίζει να της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Παύλου, το οποίο ξέρει μόνο ο ίδιος. Συγκεκριμένα, της αποκαλύπτει ότι όσα χρόνια έλειπε έφτιαξε στην Κύπρο ένα ίδρυμα που βοηθάει παιδιά και μάλιστα στο όνομα του νεκρού γιο τους.

Η Αιμιλία όπως είναι λογικό σοκάρεται, μιας και τόσα χρόνια θεωρούσε πως ο πρώην άντρας της δεν έδινε δεκάρα για όσα είχαν συμβεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σταύρος, έχοντας στα χέρια του πλέον τα πειστήρια για τα κρυφά ραντεβού της Αργυρώς με τον Αστέρη, αποφασίζει να τους εκβιάσει.

Η Αργυρώ νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, ενώ ο Αστέρης ψάχνει να βρει τρόπο να την βγάλει από την δύσκολη θέση και μάλιστα πηγαίνει να βρει ο ίδιος τον Σταύρο. Όμως η κουβέντα τους δεν αργεί να μετατραπεί σε καυγά και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Σταύρος εκμεταλλεύεται την σύγκρουση πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και μηνύει τον Αστέρη. Ο Αντώνη αμέσως ζητάει την προσαγωγή του Σταματάκη, όμως εκείνος δεν χρησιμοποιήσει τις απειλές του Σταύρου ως ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ.

Την ίδια στιγμή, η Άννα μαθαίνει για το υπέρογκο ποσό που δανείστηκε ο Μανόλης για να βοηθήσει στα χρέη του Παντελή και παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τον γάμο της. Εγκαταλείπει το σπίτι της και μάλιστα θέλει διαζύγιο.

Παράλληλα, η Καλλιόπη που βλέπει την Βασιλική πόσο τρυφερή είναι με την Νάντια, σχεδιάζει με τον Μαθιό να ψάξουν περισσότερο, καθώς και οι δύο πιστεύουν πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ιστορία. Αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όρια του, ενώ η Τζένη κάνει την τελευταίο της προσπάθεια για να ξανά κερδίσει τον Νικηφόρο.

Από την άλλη, ο Ευθύμης λέει στον Μαθιό ότι ο Στεφανής του άφησε ένα μεγάλο χρέος και του ζητά να το ξεπληρώσει και μάλιστα τον απειλεί, προκειμένου να ξεκινήσει να τον εξοφλεί. Κι ενώ η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για τον αν πρέπει αν πει στον Αστέρη για το παιδί, η Μαρίνα αποφασίζει να ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα.