Σασμός: Ο Αντώνης ενημερώνεται για την μετάθεση στην Αθήνα και σπεύδει να μιλήσει με την Μαρίνα, η οποία με την σειρά της καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της σχέσης τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός:

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός έρχεται με πρόσωπο με τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος έχει αμφιβολίες για την Νάντια και για όσα ισχυρίζεται. Από την άλλη, η Θοδώρα δυσανασχετεί με την στάση του Λευτέρη προς την Νάντια, ενώ ο ς μαθαίνει τα καμώματα του Παντελή και προσπαθεί να βρει μια λύση.

Την επόμενη μέρα ο Ευθύμης συναντά την Αιμιλία και από μία σοβαρή συζήτηση που έχουν , εκείνος αποφασίζει να της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Παύλου, το οποίο ξέρει μόνο ο ίδιος. Συγκεκριμένα, της αποκαλύπτει ότι όσα χρόνια έλειπε έφτιαξε στην Κύπρο ένα ίδρυμα που βοηθάει παιδιά και μάλιστα στο όνομα του νεκρού γιο τους.

Η Αιμιλία όπως είναι λογικό σοκάρεται, μιας και τόσα χρόνια θεωρούσε πως ο πρώην άντρας της δεν έδινε δεκάρα για όσα είχαν συμβεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σταύρος, έχοντας στα χέρια του πλέον τα πειστήρια για τα κρυφά ραντεβού της Αργυρώς με τον Αστέρη, αποφασίζει να τους εκβιάσει.

Η Αργυρώ νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, ενώ ο Αστέρης ψάχνει να βρει τρόπο να την βγάλει από την δύσκολη θέση και μάλιστα πηγαίνει να βρει ο ίδιος τον Σταύρο. Όμως η κουβέντα τους δεν αργεί να μετατραπεί σε καυγά και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Σταύρος εκμεταλλεύεται την σύγκρουση πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και μηνύει τον Αστέρη. Ο Αντώνη αμέσως ζητάει την προσαγωγή του Σταματάκη, όμως εκείνος δεν χρησιμοποιήσει τις απειλές του Σταύρου ως ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ.

Την ίδια στιγμή, η Άννα μαθαίνει για το υπέρογκο ποσό που δανείστηκε ο Μανόλης για να βοηθήσει στα του Παντελή και παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τον γάμο της. Εγκαταλι το σπίτι της και μάλιστα θέλει διαζύγιο.

Παράλληλα, η Καλλιόπη που βλέπει την Βασιλική πόσο τρυφερή είναι με την Νάντια, με τον Μαθιό να ψάξουν , καθώς και οι δύο πιστεύουν πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ιστορία. Αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όρια του, ενώ η Τζένη κάνει την τελευταίο της προσπάθεια για να ξανά κερδίσει τον Νικηφόρο.

Από την άλλη, ο Ευθύμης λέει στον Μαθιό ότι ο Στεφανής του άφησε ένα μεγάλο χρέος και του ζητά να το ξε και μάλιστα τον απειλεί, προκειμένου να ξεκινήσει να τον εξοφλεί. Κι ενώ η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για τον αν πρέπει αν πει στον Αστέρη για το παιδί, η Μαρίνα αποφασίζει να ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα.