Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν και φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και της Βαγγελιώς… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 7-8

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 20/8 Επεισόδιο 7-8

Η Ειρήνη είναι στον τάφο της Εύας και η Έλενα που την παρακολουθεί συνεχίζει να τραβά φωτογραφίες. Εντωμεταξύ ο Στέφανος ψάχνει πανικόβλητος την Αμάλα μέχρι που του τηλεφωνούν από την πρεσβεία στη Δαμασκό.

Το είχε σκάσει από το σπίτι της θείας και θέλει να επιστρέψει στον Στέφανο. Αυτός της υπόσχεται ότι θα καταφέρει να τη φέρει πίσω. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος συνεχίζει να κρύβεται ενώ η Χριστίνα βρίσκει τον πατέρα της σωριασμένο στο πάτωμα με ένα μπουκάλι ποτό δίπλα του.

Η Λουίζα και ο Άρης τη βοηθούν να τον σηκώσει και να τον συνεφέρει.

Η Έλενα συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν και φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και της Βαγγελιώς. Μπαίνει μέσα και ανακαλύπτει φωτογραφίες του Νικήτα. Εκεί την περιμένει μία έκπληξη.