Σασμός: Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά της τηλεθέασης στην prime time ζώνη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο Αντρέας επιστρέφει στο χωριό στο οποίο μεγάλωσε…

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά και ανατρεπτικά από ποτέ, με συναρπαστικές εξελίξεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία. Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και υποσχόμενο. Η αναμονή για τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός έχει φέρει ανυπομονησία στο τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Οι δημιουργοί της σειράς Σασμός έχουν επενδύσει πολλά για να φέρουν στο κοινό μια ακόμα καλύτερη και πιο συναρπαστική σεζόν. Τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να κατακτήσουν το κοινό και να το κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μια από τις σημαντικές εξελίξεις που αναμένεται να προκαλέσει πανικό είναι ότι η Μαρίνα θα χαστουκίσει τον Αντρέα. Αυτή η σκηνή θα καθηλώσει τους θεατές και θα αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Στη συνέχεια της ιστορίας, ο Αντρέας επιστρέφει στο χωριό στο οποίο μεγάλωσε και θα μάθει πως οι σχέσεις της οικογένειάς του με τους Σταματάκηδες όχι απλά έχουν αλλάξει αλλά ο σασμός δείχνει να πλησιάζει. Ο ίδιος όμως δεν λέει να το δεχθεί και αρχικά θα έρθει σε ισχυρή αντιπαράθεση με την Μαρίνα, μιλώντας της πολύ άσχημα με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί. Ο Αντρέας δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί την νέα κατάσταση και θα εκφράσει την άποψή του με πολύ έντονο και αγενές τρόπο. Αυτή η αντιπαράθεση θα φέρει ακόμα περισσότερη ένταση στην ιστορία και θα δημιουργήσει αναταραχή στο χωριό.

Εκείνη όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και μη δεχόμενη τα όσα ακούει από εκείνον αντιδρά και τον χαστουκίζει, γεγονός που δεν περίμενε ο Αντρέας. Η Μαρίνα δεν θα μείνει σιωπηλή μπροστά στις απειλές και τις προσβολές του Αντρέα και θα του απαντήσει με τον ίδιο άσχημο τρόπο. Αυτή η αντίδραση θα εκπλήξει τον Αντρέα και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερο οργή και θυμό μέσα του.

Αυτό όμως δεν θα είναι το μοναδικό μέτωπο που θα ανοίξει καθώς σύντομα τα πράγματα θα ξεφύγουν και με τον Αστέρη, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Εκτός από την αντιπαράθεση μεταξύ του Αντρέα και της Μαρίνας, θα δημιουργηθεί ακόμα μια σύγκρουση μεταξύ του Αντρέα και του Αστέρη. Αυτή η νέα σύγκρουση θα φέρει ακόμα περισσότερη ένταση και αναταραχή στην ιστορία και θα προκαλέσει αναταραχή στο χωριό.

Ο Αντρέας ήρθε για να κάνει κακό και δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω μέχρι να το καταφέρει. Ο χαρακτήρας του Αντρέα θα είναι καθοριστικός στην πλοκή και θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.