Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος πάει στην Ποταμίτισσα να βρει τη Δώρα να μάθει, αν πράγματι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει, ενώ η Έλενα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να στριμώξει ακόμα πιο πολύ τον Χριστόφορο…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 58

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Έλενα, αφού έμαθε απ΄ τη Χριστίνα για τη σχέση του Θέμη με τη Λουίζα, είναι ανήσυχη μήπως ο Θέμης αλλάξει γνώμη σε σχέση με την καταγγελία εναντίον του Χριστόφορου κι αποφασίζει να κάνει κάτι ακραίο, ενώ η Χλόη που θέλει να μάθει γιατί ο Παύλος έχει δεύτερο κινητό, που εκείνη αγνοούσε την ύπαρξη του, ψάχνει να βρει τρόπο να το ξεκλειδώσει.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 14/9 Επεισόδιο 58

Ο Θέμης βρίσκει το φάκελο με το γράμμα της Βαγγελιώς και τη φωτογραφία της πάνω στο κρεβάτι κι ανήσυχος ρωτάει τη Χριστίνα, αν διάβασε το γράμμα. Η Χριστίνα του λέει ότι δεν πρόλαβε, αλλά, βλέπει την ταραχή του κι αναρωτιέται τι να γράφει αυτό το γράμμα.

Η Χλόη κρύβει το δεύτερο κινητό του Παύλου, που βρήκε, πριν τη δει ο Παύλος. Εκείνος, όμως, παρατηρεί την ταραχή της και καταλαβαίνει ότι κάτι συνέβη. Όταν η Χλόη πάει μέσα, ο Παύλος τσεκάρει το κινητό της και βλέπει ξαφνιασμένος ότι η Χλόη κάλεσε το Μάρκο.

Η Ειρήνη ανήσυχη γιατί βλέπει πως ο Φίλιππος επιμένει να κάνει κάτι ν΄ αποδείξει ότι δε σκότωσε αυτός τον Πολυβίου και τον Ηλία.
Ο Χριστόφορος ρωτάει την Ειρήνη ποια είναι η Δώρα, που αναφέρει η Βαγγελιώ στο ημερολόγιο.

Ο Στέφανος ζητάει απ΄ τη Φωτίου να ψάξει πληροφορίες για τη Χάρις για να μάθει για το παιδί, που είπε στην Αμάλα ότι είχε.

Ο Χριστόφορος πάει στην Ποταμίτισσα να βρει τη Δώρα να μάθει, αν πράγματι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει, ενώ η Έλενα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να στριμώξει ακόμα πιο πολύ τον Χριστόφορο.