Στη δραματική σειρά “Η Γη της Ελιάς”, το επίκεντρο της προσοχής είναι ο αρραβώνας της Αναστασίας και του Αποστόλη, ο οποίος πραγματοποιείται στο σπίτι της Αθηνάς, με φίλους και συγγενείς να συρρέουν για να τους ευχηθούν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Σε άλλο σκηνικό, η Ισμήνη προσκαλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και την ρωτάει τι συμβαίνει με τον Χρήστο, κάνοντάς την να νιώσει πολύ άσχημα. Εν τω μεταξύ, η Ιουλία προετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, παρά την αντίθετη άποψη του Στάθη.

Ο Χρήστος, εκνευρισμένος, βρίσκει την Ισμήνη, και της λέει να μην μπλέκεται στα προσωπικά του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη. Από την άλλη πλευρά, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον Μάνο και τη Μαρίνα, επιδιώκοντας εξηγήσεις για την πρόσφατη συμπεριφορά τους προς αυτήν, με τον Μάνο να αποκαλύπτει την επιθυμία τους να μην έχουν επαφές μαζί της.

Ακόμη, ο Χρήστος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη για την ανάμειξή τους στη ζωή του. Η Ασπασία αναζητά νέο σπίτι να αγοράσει, ενώ ο Δημοσθένης την εκλιπαρεί να επιστρέψει σπίτι τους.

Η Ιουλία αποχαιρετά τους δικούς της ανθρώπους και με την υποστήριξη του Στάθη μετακομίζει στην Αθήνα. Η έρευνα στην κατοικία των Ρουσσέων κλιμακώνεται, με τη Δήμητρα να καταφέρνει να εισέλθει στο υπόγειο.

Ο Τάσος παίρνει την απόφαση να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση του με τη σύζυγό του και διακόπτει την σχέση του με την Αρετή. Τέλος, ο Κωνσταντίνος αναστατώνεται μετά από ένα τηλεφώνημα..