Σασμός: Ο Σασμός στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα έχει ραγδαίες εξελίξεις…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ραγδαίες εξελίξεις…

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα με την παρουσία και του Βασίλη Μπισμπίκη. Η κατάσταση είναι κρίσιμη για τους Σταματάκηδες και κυρίως για τη Βασιλική. Θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Νικηφόρο να πυροβολεί τον Μαθιό και τη Βασιλική να χτυπάει με το αμάξι, ενώ η Καλλιόπη παθαίνει καρδιακή προσβολή. Οι τρεις τους μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Ο Μαθιός είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Καλλιόπη ξενυχτάει στο πλάι του γιου της. Από την άλλη, η Βασιλική ξυπνάει μετά από μέρες και θυμάται αμυδρά τι έχει συμβεί.

Καταλαβαίνει πως κάτι κακό συνέβη και η Καλλιόπη με τον Αστέρη την ενημερώνουν για όλα επιβεβαιώνοντας τους φόβους της. Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί ο γιος της έγινε φονιάς και σκοτώνοντας τον πραγματικό του πατέρα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επισκεφτεί τον Μαθιό στην εντατική.

Τώρα πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Θα προχωρήσει με τον Μαθιό ή τον Νικηφόρο; Πλέον, αυτοί οι δύο δεν μπορούν να προχωρήσουν μαζί.