Η Γη της Ελιάς: Στον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο της σειράς θα δούμε τον Δημοσθένη να εκδικείται την Ασπασία. Παράλληλα ο Στάθης με την Ιουλία ψάχνουν για την κόρη τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αναζητούν την κόρη τους…

Ο γάμος της Ασπασίας και του Δημοσθένη βρίσκεται για μια ακόμα φορά σε κρίση. Όλα δείχνουν πως οι συνέπειες αυτής της κατάστασης θα είναι καταστροφικές… Στο τέλος του δεύτερου κύκλου, η Ειρήνη ήρθε αντιμέτωπη με μια τυχαία ανακάλυψη: άκουσε τη μητέρα της να μιλά στο τηλέφωνο με την Χάιδω και να λέει με αναστάτωση πως η κόρη της δεν πρέπει να μάθει ποτέ για τον αδελφό της.

Η Ειρήνη, γεμάτη οργή, απαιτεί εξηγήσεις από τη μητέρα της. Εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει με ψέματα και ασαφείς ιστορίες. Ωστόσο,σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι του κρύβει κάτι σημαντικό η γυναίκα του. Την πιέζει να του αποκαλύψει την αλήθεια και τότε η Ασπασία, για πρώτη φορά, παραδέχεται ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί. Ο Δημοσθένης αισθάνεται να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αυτή η αποκάλυψη τον ταράζει ιδιαίτερα. Επειδή όμως είναι αδίστακτος και επικίνδυνος, αποφασίζει να εκδικηθεί την Ασπασία με τον χειρότερο τρόπο…

Μια παράξενη υπόθεση εμπορίας βρεφών έρχεται στο φως, ξυπνώντας στην Ιουλία οδυνηρές αναμνήσεις και την φέρνει αντιμέτωπη με το σκοτεινό της παρελθόν. Το μωρό που είχε πιστέψει πως χάθηκε στο δυστύχημα με τη μηχανή, επέζησε και μεγάλωσε μακριά της. Η ανακάλυψη αυτή την συγκλονίζει, και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Στάθη – τόσο για την κρυφή εγκυμοσύνη όσο και για το παιδί τους, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε χωρίς να γνωρίζει η ίδια.

Η αντίδραση του Στάθη στο άκουσμα αυτού είναι αναπάντεχα έντονη. Αρχικά αδυνατεί να επεξεργαστεί όσα μαθαίνει και ξεσπά στην Ιουλία, εξαιτίας του γεγονότος ότι του είχε κρύψει την εγκυμοσύνη. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η κόρη τους θα γίνει αφορμή για να ξανασμίξουν. Και οι δύο, αποφασισμένοι, επιθυμούν από να την βρουν και να την αγκαλιάσουν.