Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει σε λίγες ημέρες με νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή τους και νέες κόντρες να γεννιούνται. Ο Ντίνος, προσπαθώντας να ξαναστήσει την επιχείρησή του από την αρχή, καίγεται από την επιθυμία να προσλάβει νέο προσωπικό. Η Στέλλα, μια νεαρή γοητευτική κοπέλα, φαίνεται ιδανική για τη θέση της πωλήτριας. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Στέλλα έχει πολλές δεύτερες σκέψεις στο μυαλό της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Στέλλα…

Η Στέλλα, η οποία είναι η κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη, έχει μια περίπλοκη οικογενειακή ιστορία. Ο πατέρας της, πρωταγωνιστής μιας τραγικής ιστορίας, σκοτώνεται από τον πατέρα της Μιράντας. Η Στέλλα είναι ετεροθαλής αδερφή της Αμαλίας, κάτι που η ίδια δεν το ξέρει.

Η Στέλλα έρχεται στην Αθήνα από την επαρχία με σκοπό να βρει τη μητέρα της, αλλά και δουλειά. Της προσφέρεται μια θέση εργασίας στον Παράδεισο, αλλά η ίδια θέλει κάτι περισσότερο από αυτό. Ο αληθινός της στόχος είναι να ανέλθει στην κοινωνική σκάλα και δεν θα διστάσει να κάνει το οτιδήποτε για να το πετύχει.

Η ζήλια της για την Αμαλία και τη ζωή της είναι αδικαιολόγητα μεγάλη και η Στέλλα επιδιώκει να αποκτήσει όλα όσα η αδελφή της έχει. Δεν διστάζει να υπερβεί τα όρια και να κάνει ακραία πράγματα.

Εκτός από τον πόλεμο που δέχεται η Αμαλία στην εργασία της, η Στέλλα έχει κι άλλο στόχο. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σίμος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Αμαλία και η Στέλλα θα κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει και να ανταγωνιστεί την αδερφή της.

Από την πλευρά της Αμαλίας, γνωρίζει την αλήθεια για τη Στέλλα και την σχέση τους. Προσπαθεί να την πλησιάσει και να τη βοηθήσει, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται πόσο σκοτεινός και γεμάτος μίσος είναι ο χαρακτήρας της Στέλλας…

Ο Παράδεισος των κυριών αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβρη με πολλές ανατροπές και εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα!