Τα τελευταία επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα” πλησιάζουν και και οι εξελίξεις κορυφώνονται, με τον Κανέλλο να διαπιστώνει την πραγματική εικόνα της Δαμιανής. Ότι είναι μια στυγνή εγκληματίας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Στην προσπάθεια της Ρηνιώς να δραπετεύσει από τον Πύργο των Λασκαραίων, όπου ο Τζανής έχει επικρατήσει, αποκαλύπτει στον Κανέλλο ότι η Δαμιανή είναι η δολοφόνος της Αναστασίας, και αυτό τον σοκάρει.

Η Ρηνιώ, με την υποστήριξη της Αγάθης, καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο και ενημερώνει τον Μιχαήλ, τον Μάρκο και τον Αντρέι, που φτάνουν εκείνη την στιγμή, ότι η Δαμιανή δολοφόνησε την Αναστασία και η Θεοφανώ θα δολοφονηθεί άμεσα από τους Γερακάρηδες.

Παράλληλα, πίσω στον Πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος μιλά με την Δαμιανή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τηλέραμα, η ίδια του ομολογεί πως σκότωσε την Αναστασία και βοήθησε τον Τζανή και τους Γερακάρηδες να καταλάβουν τον Πύργο.

Η γυναίκα που αγαπούσε όλη του την ζωή και που ήταν ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ, κατέληξε να είναι δολοφόνος. Νιώθει ότι τον πρόδωσε με την αγνή εικόνα που του παρουσίαζε, και έτσι χάνει το μυαλό του και καταρρέει. Μένει να δούμε αν ο Κανέλλος θα μιλήσει για τις πράξεις της Δαμιανής.