Μια ιδιαίτερα συναισθηματική σκηνή θα παρακολουθήσουμε στη σειρά “Το Ναυάγιο”, όπου η Λαμπρινή θα συναντήσει τον γιο της, τον Πετρή, μετά από πολύ καιρό.

Ο Πετρής πρόκειται να συναντήσει τους γονείς του μετά από πολύ καιρό, μια στιγμή που θα σημαδέψει τη σειρά. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή δεν είναι καλά στην υγεία της, και ο γιατρός λέει ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εν τω μεταξύ, τα νέα που μαθαίνει ο Πετρής για την υγεία της μητέρας του τον λυγίζουν και τον σπρώχνουν να επιστρέψει στον τόπο του, την Κρήτη, για να την δει.

Αφού φτάνει στην Κρήτη, ο Πετρής πάει στο νοσοκομείο με την ελπίδα να δει την μητέρα του, φοβισμένος ωστόσο, για να μην τον αναγνωρίσει κάποιος γνωστός του. Πέφτει πάνω στον Σταμάτη αλλά η μεγάλη στιγμή κοντεύει.

Η Λαμπρινή βλέπει απέναντί της τον γιο της, αρχίζει να κλαίει και τον αγκαλιάζει. Δεν μπορεό να πιστέψει ότι βρίσκεται επιτέλους μπροστά στον γιό της. Ο Πετρής επίσης αντιδρά εμφανώς συγκινημένος και παίρνει αγκαλιά την μητέρα του.

Η Λαμπρινή νιώθει ξανά ολοκληρωμένη, γνωρίζοντας πως ο γιος της είναι ζωντανός καθώς είχε αμφισβητηθεί από πολλούς. Ο Πετρής είναι πλέον δίπλα της, και αυτό κάνει τη Λαμπρινή να χαμογελά, ενώ η θλίψη της πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα.