Η Ειρήνη αντιμετωπίζει τη συντριβή της μητρότητας με τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού της, δυσκολευόμενη να αποδεχτεί τη σκληρή αλήθεια. Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να της προσφέρει την στήριξή του, αλλά αυτή επιμένει να θέλει να δει το μωρό της. Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα νιώθει μια ξαφνική χαρά κρατώντας ένα μωρό, που της παρουσιάστηκε ως δικό της, με τον Σάββα να την παρακολουθεί ευχαριστημένος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Μαριάννα εξακολουθεί να προχωρά το σχέδιό της εξασφαλίζοντας χρήματα από τον Σάββα για την αλλαγή του μωρού, ενώ ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απώλεια τους. Ο Πέτρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω των απειλών της Φανής για τα χρήματα και αναζητά μια διέξοδο, ενώ ένα μυστήριο αποκαλύπτεται με ένα κλειδί που βρίσκει ο Θόδωρος.

Η πλοκή γίνεται πιο σύνθετη με την εμφάνιση του Άγγελου, ο οποίος αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο των γονιών του και αντιτίθεται στον Δημήτρη. Εν τω μεταξύ, η συνωμοσία του Θέμη και του Μάκη εντείνει την κατάσταση.

Η κατάληξη του επεισοδίου είναι η οργάνωση μιας σημαντικής συνάντησης ανάμεσα στον Άγγελο και την οικογένεια της Βάσως, όπου θα διεκδικήσει την αγάπη της, παρά τους εσωτερικούς του δισταγμούς και τις ανησυχίες.