Η ένταση και η αγωνία κορυφώνονται στα επόμενα επεισόδια του «Έρωτα Φυγά» καθώς ο Ιάσονας πέφτει σε παγίδα θανάτου που στήνει ο Κοντογιάννης.

Η απώλεια του Μάρκου, είναι πια σαφές ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για εγκληματική ενέργεια. Ο Ιάσονας προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντοπίσει τον δράστη και ο Κοντογιάννης τον βοηθά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Κοντογιάννης υποστηρίζει ότι ο Μάρκος δολοφονήθηκε και δίνει στον Ιάσονα μια διεύθυνση, η οποία υποτίθεται ότι θα τον οδηγήσει στον δολοφόνο του Μάρκου.

Ωστόσο, ο Κοντογιάννης έχει ένα δαιμόνιο σχέδιο να εξαφανίσει μια για πάντα τον Ιάσονα Δεμερτζή, καθώς θεωρεί την οικογένειά του υπεύθυνη για τον χαμό του πατέρα του και διψά εκδίκηση.

Ο Ιάσονας πέφτει στην παγίδα καθώς ο Κοντογιάννης ήταν αυτός που βοήθησε να βρεθούν ο Γιωργάκης και η Ρηνιώ, και έτσι τον εμπιστεύεται. Αποφασίζει λοιπόν να επισκεφθεί τη διεύθυνση που του έδωσε με στόχο να βρει τον υπεύθυνο για τον θάνατο του Μάρκου. Ο Κοντογιάννης όμως προετοιμάζει το έδαφος στρέφοντας τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων κατά του Ιάσονα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την επίθεση στον Δεμερτζή από τους άνδρες του αρχηγού, κατά την άφιξή του. Ο Ιάσονας οδηγείται κι εκείνος στον θάνατο. Θα βρεθεί κάποιος να το αποτρέψει την δολοφονία του ή το σχέδιο του Κοντογιάννη θα στεφθεί με επιτυχία;