Η σειρά “Η Μάγισσα” συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού, με την Θεοφανώ να προσπαθεί να ξεφύγει από τα φρικιαστικά σχέδια της Κυπριανής. Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Γερακάρη ετοιμάζει την θανάτωση της Θεοφανώς.

Το σχέδιο του Τζανή πηγαίνει καλά, με τους Γερακάρηδες στο πλευρό του αλλά και τη στήριξη της Δαμιανής, η οποία τον αντιμετώπιζε πάντα διαφορετικά από τον αδελφό του Μάρκο.

Μία μάχη που μόλις άρχισε έχει ως αποτέλεσμα ο πύργος των Λασκαραίων να μετατραπεί σε πύργος του θανάτου, με τους Γερακάρηδες τελικά να παίρνουν τον έλεγχο και τον Τζανή να γίνεται καπετάνιος της σειριάς του. Εν τω μεταξύ, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος, παρά την μάχη που έδωσαν, βγαίνουν ζωντανοί αλλά αισθάνονται εγκαταλειμμένοι και προδομένοι από όλους.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, η Θεοφανώ βρίσκει κάποιο κρησφύγετο μέσα στον πύργο, προσπαθώντας να αποφύγει την Κυπριανή. Αργότερα όμως, ο Τζανής με τους Γερακάρηδες την ανακαλύπτουν να βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. H συνέχεια της σειράς “Η Μάγισσα” του ANT1 θα δείξει την Κυπριανή να προσπαθεί να τους πείσει να τη σκοτώσουν, αλλά η Θεοφανώ έχει το δικό της σχέδιο, και περιμένει την ώρα της απόφασης.

Εν τω μεταξύ, ο Σπήλιος ανακαλύπτει την συγγένειά του με την Θεοφανώ και αισθάνεται σοκαρισμένος. Αναλαμβάνει λοιπόν να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον της.