Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 114 – Η Βικτώρια αποφασίζει να κρατήσει τη Στέλλα στο σπίτι και σχεδιάζει να ξεφορτωθεί τα ενοχοποιητικά στοιχεία χωρίς να τα εντοπίσει η αστυνομία. Η Σύρμω ζηλεύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο τη συγχωριανή της, η οποία, φθάνοντας στην Αθήνα, εμφανίζει αυξημένο ενδιαφέρον για τον Θωμά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 114 – Ρίχνει το φόνο στο Ντίνο

Μια παρεξήγηση την εξοργίζει τόσο, που χάνει τον έλεγχο και ξεσπάει σε καβγά. Αν και αποφεύγει την παγίδα που της στήνει ο Χρήστος, η Βικτώρια προσπαθεί να απαλλαγεί από κάθε ίχνος που την ενοχοποιεί. Έτσι, ανάβει φωτιά σε έγγραφα, καταστρέφοντας χάπια και ακόμα και τις σφαίρες που την ενοχοποιούν. Ταυτόχρονα, με τη βοήθεια του Δημοσθένη, μαθαίνει ότι οι υποψίες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άγη στρέφονται προς την κατεύθυνσή της.

Έτσι, επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή των αρχών από την ίδια και τις στρέφει στον Ντίνο Παπακώστα ως ένοχο του φόνου. Ποιος θα κερδίσει στο τέλος αυτό τον αγώνα με τον χρόνο και την αλήθεια; Πώς θα αντιδράσει η Βικτώρια αν ανακαλυφθεί η αλήθεια για τις πράξεις της; Και τι ρόλο θα παίξει ο Ντίνος Παπακώστας σε αυτό το μπερδεμένο παιχνίδι ενδιαφέροντος και εγκλήματος;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ