Σασμός Επεισόδια – Οι εξελίξεις στη σειρά θα προσελκύσουν εκ νέου το ενδιαφέρον μας, με την περαιτέρω εξέλιξη να εστιάζεται στη Θοδώρα και την αντίδραση της Αργυρώς απέναντί της. Το ζευγάρι, Μαθιός και Βασιλική, που περιμένει με ανυπομονησία να μάθει το φύλο του αναμενόμενου παιδιού τους, βρίσκεται σε στιγμή κρίσης.

Σασμός Επεισόδια – Χάσου από τα μάτια μου – Έξαλλη η Αργυρώ

Ένα απροσδόκητο μυστικό που έρχεται στο φως αναστατώνει τη σχέση τους. Παράλληλα, η σχέση ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Θοδώρα παραμένει εξαιρετικά τεταμένη. Η Αργυρώ, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα στο σίριαλ, δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τη Θοδώρα για τη συμπεριφορά της που οδήγησε στον θάνατο του αδερφού της, αρνούμενη κάθε προσπάθεια συμβιβασμού. Στο μεταξύ, η οικογένεια Σταματάκη ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, να υποδεχθεί το νέο μέλος της.

Η είδηση ότι περιμένουν ένα κοριτσάκι φαίνεται να προκαλεί χαρά στην οικογένεια, αλλά και ένταση, καθώς η παρουσία της Θοδώρας στη γιορτή δημιουργεί εκ νέου εντάσεις. Η Αργυρώ, εκνευρισμένη, απαιτεί από τη Θοδώρα να φύγει, δείχνοντας την ανεπιθύμητη παρουσία της. Αρχίζει να της φωνάζει «Φύγε από τη ζωή μας. Δεν είσαι ευπρόσδεκτη εδώ πέρα» και συνεχίζει στον ίδιο τόνο «Χάσου από τα μάτια μου», ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να αποτρέψουν οποιαδήποτε ένταση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ