Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA υπόσχονται να σαρώσουν τα πάντα, καθώς ο Ρούσσος επιστρέφει στο προσκήνιο με απειλές εναντίον της Καλλιόπης και του Παύλου. Οι αναταράξεις από το παρελθόν των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων αποκαλύπτονται, προκαλώντας έναν κύκλο γεγονότων που επηρεάζει και τις δύο οικογένειες.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Επιστρέφει και σπέρνει τον τρόμο

Μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα είναι ότι ο Αντρέας δεν είναι γιος των Βρουλάκηδων, αλλά του Ρούσσου, αδερφός του Βασίλη Σταματάκη. Αυτός ο ανατρεπτικός γύρος των γεγονότων αλλάζει τα σχέδια του Αντρέα, που αποφασίζει να εξαφανιστεί χωρίς ίχνος ζωής, αφού μάθει την αλήθεια. Η επιστροφή του Ρούσσου στο χωριό προκαλεί αναστάτωση, καθώς αποφασίζει να εκδικηθεί για την απώλεια του γιου του. Η παρουσία του φέρνει αντιπαράθεση με την Καλλιόπη και τον Παύλο, ενώ ο ίδιος δεν διστάζει να επιδείξει τις άγριες διαθέσεις του.

Ο Ρούσσος θεωρεί ότι η ζωή του καταστράφηκε από την απαγόρευση να είναι με τη Μαρία, και την υποχρεωτική παντρειά της με τον Μανούσο Βρουλάκη. Η εξαφάνιση του Αντρέα τον οδηγεί στην απόφαση να επιστρέψει και να επιβάλει τη δικαιοσύνη του. Ο Ρούσσος είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει μια βεντέτα, τόσο με τους Βρουλάκηδες όσο και με την ίδια του την οικογένεια. Ο Παύλος και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον πείσουν να φύγει ξανά, αλλά εκείνος είναι ανίκητος στην απόφασή του να επιβάλει την τιμωρία σε όποιον έχει ευθύνη για την εξαφάνιση του γιου του.

Οι επόμενες εξελίξεις υπόσχονται ένα κύμα αναταραχής και έντασης στην Άνω Ποριά, καθώς οι αλήθειες θα αποκαλυφθούν και οι μάχες για δικαιοσύνη θα φουντώσουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ