Σασμός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μαθιός θα βιώσει σοκαριστικές εξελίξεις καθώς θα κλαίει από χαρά κατά τη διάρκεια της γέννας της συζύγου του, Βασιλικής.

Σασμός εξελίξεις – Παίρνει αγκαλιά την κόρη του και λυγίζει

Μέχρι το φινάλε της σειράς, ο Μαθιός θα απολαύσει τη χαρά της πατρότητας, ενώ θα αντιμετωπίζει το άγχος της πιθανής σύλληψής του από τον εισαγγελέα για τον φόνο του εξάδελφού του, Στεφανή. Ο γιος της “καπετάνισσας” θα σταθεί δίπλα στη σύζυγό του και θα την στηρίξει καθ’ όλη τη διαδικασία, ακόμα και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η αγκαλιά του παιδιού του θα αλλάξει τη ζωή του Μαθιού δραστικά, δεδομένου ότι δεν είχε ζήσει την εμπειρία αυτή με τον προηγούμενο γιο του, τον Νικηφόρο.

Θα δώσει την υπόσχεση στη Βασιλική ότι θα είναι πάντα εκεί για να φροντίζει και να προστατεύει τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του. Όσον αφορά στο όνομα που θα δώσουν στη νεογέννητη, οι νονοί, Αστέρης και Θοδώρα, θα την ονομάσουν “Καλλιόπη”. Η χαρά θα κυριαρχεί σε όλους, ειδικά στην “καπετάνισσα”, η οποία θα ευχηθεί να έχει η εγγονή της μια ευτυχισμένη ζωή. Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική στην υποστήριξη του Μαθιού κατά τη διάρκεια του τοκετού; Θα καταφέρει ο Μαθιός να αθωωθεί για τον φόνο του Στεφανή; Πώς θα επηρεάσει η γέννα της κόρης του τον χαρακτήρα και τη ζωή του Μαθιού;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ