Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα. Αντιμέτωπη με τον πόνο της απώλειας του παιδιού της, αντί να επιτρέψει στη θλίψη να την καταβάλει, αποφασίζει να διεκδικήσει την ευτυχία της. Χωρίς να ενημερώσει τον Ιπποκράτη, οργανώνει μια μυστική συνάντηση με τον Πέτρο.

Το Ναυάγιο – Γίνεται η σκιά της – Την κάνει τσακωτή να …

Τη στιγμή που ετοιμάζει τη φυγή της απο το σπίτι, ο Ιπποκράτης την παρακολουθεί και εκείνη τον αντιμετωπίζει με έκπληξη και απογοήτευση. «Ειρήνη, τι κάνεις εδώ μαζί του;», της λέει και θα την ταράξει με την ξαφνική του παρουσία. «Ιπποκράτη, με ακολούθησες; Τόσο πολύ δεν με εμπιστεύεσαι πια; Βαρέθηκα να θες να ελέγχεις κάθε κίνησή μου», Ακολουθεί ένας έντονος καβγάς μεταξύ τους, ενώ ο Πέτρος ανταλλάζει απόψεις με τον Στελή για το περιστατικό.

Η σύγκρουση μεταξύ Ειρήνης και Ιπποκράτη συνεχίζεται και στο σπίτι τους, αφήνοντας τη Δήμητρα να αναρωτιέται για τον λόγο της έντασης. Η Ειρήνη εξηγεί ότι δεν αντέχει πλέον τον έλεγχο και την κατάκριση του συζύγου της. Η κατάσταση επιδεινώνεται, και ο Ιπποκράτης, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, προτείνει στον Στέλη να πάρει μαζί του την Ειρήνη. Η Ειρήνη χαίρεται για την απόφαση αυτή και για το διάλειμμα από την ταραχώδη καθημερινότητά της.

Ακόμα περισσότερο, αναπτερώνεται το ηθικό της στην ιδέα ότι ο Πέτρος θα βρίσκεται κοντά της στην Κρήτη, αγνοώντας ότι ο Ιπποκράτης έχει γνώση για αυτό. Η Ειρήνη αντιμέτωπη για αυτονομία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την καταπίεση και τον έλεγχο. Καθώς η σειρά προχωρά, θα αναδειχθούν οι συνέπειες αυτής της σύγκρουσης στις ζωές των χαρακτήρων, συνεχίζοντας η σειρά να αφήνει το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ