Η Γη της Ελιάς: Οι μέρες περνούν η Εύα αδυνατεί να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ ο Κουράκος από την πλευρά του, παλεύει να την πιστέψει. Ο ς παλεύει να αθωώσει την Εύα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

Η Εύα φυλακίζεται και έρχονται τα πάνω κάτω στη δραματική σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο «καίει» την ίδια του την καταθέτοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι της.

Οι μέρες περνούν και η Εύα αδυνατεί να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ ο Κουράκος από την πλευρά του, παλεύει να την πιστέψει, όμως αυτό είναι ακατόρθωτο, μιας και όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι της.

Όπως φαίνεται, την υπεράσπισή της άτυχης κοπέλας θα αναλάβει ο Λυκούργος Μπράτης, ο οποίος έχοντας καταλάβει ποια είναι η Εύα, πιστεύει πως είναι αθώα. Ο δικηγόρος της Αρεόπολης είναι έτοιμος να κάνει τα , για να την βγάλει από τον εφιάλτη που ζει.

Όσο λοιπόν, η Εύα είναι στη φυλακή, ο Λυκούργος ψάχνει στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αθώωση της. αλαμβάνει δράση και ξεκινά τον αγώνα. Θα καταφέρει να φτάσει στον ένοχο; Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας…