Η Γη της Ελιάς: Οι μέρες περνούν και η Εύα αδυνατεί να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ ο από την πλευρά του, να την πιστέψει. Ο Λυκούργος παλεύει να αθωώσει την Εύα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος την υπεράσπισή της Εύας

Η Εύα φυλακίζεται και έρχονται τα πάνω κάτω στη δραματική σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ς «καίει» την ίδια του την αδερφή καταθέτοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα ναρκωτικών που στο σπίτι της.

Οι μέρες περνούν και η Εύα αδυνατεί να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ ο Κουράκος από την πλευρά του, παλεύει να την πιστέψει, όμως αυτό είναι ακατόρθωτο, μιας και όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι εναντίον της.

Όπως φαίνεται, την υπεράσπισή της άτυχης κοπέλας θα αναλάβει ο Λυκούργος Μπράτης, ο οποίος έχοντας καταλάβει ποια πραγματικά είναι η Εύα, πιστεύει πως είναι αθώα. Ο δικηγόρος της Αρεόπολης είναι έτοιμος να κάνει τα , για να την βγάλει από τον εφιάλτη που ζει.

Όσο λοιπόν, η Εύα είναι στη φυλακή, ο Λυκούργος ψάχνει στοιχεία που θα οδηγήν στην αθώωση της. Αναλαμβάνει και ξεκινά τον αγώνα. Θα καταφέρει να στον πραγματικό ένοχο; Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας…