Στην δραματική σειρά «Σασμός», μετά από έναν μακρύ κύκλο δοκιμασιών, προβλημάτων και συνεχών συγκρούσεων, φαίνεται πως ο Αστέρης και η Αργυρώ θα βρουν επιτέλους την ευτυχία.

Τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν μια αισιόδοξη αλλαγή, καθώς η Καλλιόπη θα συνειδητοποιήσει ότι ο Παύλος δεν φέρει ευθύνη για τη δολοφονία του συζύγου της στη φυλακή, ενώ η Αργυρώ θα μάθει για τις προθέσεις του Μαθιού να παραδοθεί για το θάνατο του Στεφανή. Αυτές οι εξελίξεις, μαζί με τη γέννηση του παιδιού της Βασιλικής, θα φέρουν μια νέα εποχή ειρήνης και αρμονίας μεταξύ των δύο οικογενειών, όπου η αγάπη θα κυριαρχήσει και θα δώσει ελπίδα για το μέλλον.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ωστόσο, μια απρόσμενη αδιαθεσία του Αστέρη θα προκαλέσει ανησυχία. Αυτό θα συμβεί στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν ο Αστέρης θα λιποθυμήσει στην αγκαλιά της Αργυρώς κατά την διάρκεια μιας συζήτησης τους. Η Αργυρώ θα καλέσει αμέσως ασθενοφόρο και ο Αστέρης θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο γιατρός Δημήτρης Μαραθάκης αρχικά θα ηρεμήσει τους πάντες, υποθέτοντας ότι πρόκειται για υπερκόπωση, ενώ και οι εξετάσεις του Αστέρη θα είναι καλές. Παρ’ όλα αυτά, ο γιατρός θα ανησυχήσει για την αυξημένη πίεση του Αστέρη και, μετά από περαιτέρω έρευνα, θα φοβηθεί ότι το πρόβλημα προέρχεται από το νεφρό του.

Τελικά, θα επιβεβαιωθεί ότι ο Αστέρης έχει σοβαρό πρόβλημα στο νεφρό και θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Η Καλλιόπη θα προσεύχεται για την υγεία του, ενώ η Αργυρώ θα αισθάνεται ενοχές, καθώς θα θεωρεί ότι φταίει εκείνη λόγω της παλαιότερης μεταμόσχευσης του νεφρού του Αστέρη σε εκείνη. Η Μαρίνα θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει χωρίς επιτυχία.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας, που βρίσκεται μακριά αλλά παραμένει ενήμερος για τα γεγονότα στο χωριό, μαθαίνει για την υγεία του Αστέρη και αποφασίζει να επιστρέψει για να βοηθήσει. Σε κάποια στιγμή θα σταθεί μπροστά στη φωτογραφία της μητέρας του, και θα πει ότι όταν ορκίστηκε εκδίκηση δεν ήξερε πως έχει το ίδιο αίμα με τους Σταματάκηδες.

Κι ενώ ο Χρήστος Γιακωβάκης αναζητά τον Αντρέα, αυτός θα επιστρέψει στο χωριό και θα βρει τον Αστέρη. Η επιτυχημένη μεταμόσχευση θα αποτελέσει την αφορμή για να ενωθούν ξανά όλοι ως οικογένεια.