Μαρίνα και Αμαλία πιο ψυχρές από ποτέ

Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος, κι εκείνος μένει άφωνος. Παρά την έκπληξη του, ο Στάθης παραδέχεται ότι δεν έχει απαιτήσεις, όμως δεν φαίνεται αυτό το γεγονός να τον παρακινεί για επανασύνδεση. Παρ’ όλα αυτά, αναλαμβάνει τις ευθύνες του ως πατέρας, κι αυτός είναι ο λόγος που γίνεται έξω φρενών με τα λόγια της Ιουλίας.

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος προσπαθούν να εξομαλύνουν την ένταση ανάμεσα στην Μαρίνα και την Αμαλία. Παρά τις προσπάθειές τους,όμως, οι δύο γυναίκες διατηρούν την ψυχρή στάση τους. Η Λουκία εκφράζει το ενδιαφέρον της για τον Λυκούργο και η Χάιδω δείχνει έντονα την ζήλια της.

Ο Κουράκος προτείνει στη Δήμητρα να αγνοήσουν τα κουτσομπολιά του κόσμου και να ζήσουν μαζί. Η εμφάνιση μιας νέας επαγγελματικής πρότασης αναστατώνει τη ζωή της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος μετράει αντίστροφα για την απόλυσή του από τον στρατό. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να μάθει τη σχέση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Ελένη Καραλή, τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη.

Παράλληλα, η Ασπασία δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που αποκαλύπτει την ύπαρξη της Ξένιας και την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, ο Δημοσθένης καταφέρνει να αποφύγει τις κατηγορίες της γυναίκας του. Η Αμαλία ακούει ένα παράξενο τηλεφώνημα του Ισίδωρου, που την γεμίζει υποψίες και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ψάχνει το κινητό του.

Η Αγγελική εκφράζει την επιθυμία της για ένα αδελφάκι, ενώ η Μαρίνα εκνευρίζεται με τον Μάνο, πιστεύοντας ότι εκείνος της φύτεψε την ιδέα.