Η Μάγισσα: Η Μεταξία φαίνεται ότι τα θέλει όλα δικά της, καθώς από τη μία είναι βαθιά ερωτευμένη με τον αδελφό του άντρα της, τον Τζανή, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποκτήσει τον σύζυγό της, τον Μάρκο, για να διασφαλίσει ένα καλό μέλλον…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Μάρκος δεν έχει μόνο συναισθήματα για την υπηρέτρια Θεοφανώ, αλλά και τη συναντά κρυφά, η Μεταξία εξαγριώνεται. Το μίσος της για την Θεοφανώ αυξάνεται, και αποφασίζει να την απομακρύνει από τον Μάρκο. Ωστόσο, γνωρίζει πως αυτό θα είναι δύσκολο λόγω της ευνοίας που έχει από τον Μιχαήλ Λάσκαρη.

Κατά τη διάρκεια μιας ακόμα κρυφής συνάντησης μεταξύ του Μάρκου και της Θεοφανώς, η Μεταξία αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κοπέλα ανοιχτά. Τραβά την Θεοφανώ από τα μαλλιά και την απειλεί να μείνει μακριά από τον άντρα της, διαφορετικά θα την κάνει να το μετανιώσει.

Την ίδια ώρα, η απόφαση του Μιχαήλ και της Δαμιανής να παντρέψουν τον Τζανή με την Κερασίνα αναστατώνει τη Μεταξία. Αντιπαθεί την μελλοντική νύφη των Λασκαραίων και εκδηλώνει το μίσος της απέναντι της, γεγονός που εξοργίζει τον Τζανή, ο οποίος της ξεκαθαρίζει πως είτε της αρέσει είτε όχι θα την κάνει γυναίκα του.

Και, πράγματι, λίγο καιρό αργότερα, ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια, ενισχύοντας τις οικογένειες Λάσκαρη και Δραγουμάνου.

Παρόλα αυτά, η Μεταξία αποφασίζει να βγάλει την Κερασίνα από τη ζωή του Τζανή. Για να πετύχει τα σατανικά της σχέδια, πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην αντίζηλό της. Έτσι, αρχίζει να δείχνει ψεύτικη φιλία προς την Κερασίνα, που την δέχεται.

Καθώς δεν μπορεί να την σκοτώσει, αποφασίζει να εμπλέξει την Θεοφανώ στο φονικό που σχεδιάζει, θέλοντας μέσα από αυτό να εκδικηθεί και την Θεοφανώ. Αφού βρει δηλητήριο, το ρίχνει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Μεταξίας, η Κερασίνα θα πεθάνει και η Θεοφανώ, η οποία θα κατηγορηθεί για τον θάνατο της, θα τιμωρηθεί από τον Μιχαήλ. Έτσι, η Μεταξία θα έχει διαθέσιμους και τους δύο άντρες της ζωής της. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει η Μεταξία, καθώς η κανάτα με το δηλητηριασμένο νερό θα φτάσει σε λάθος άνθρωπο, φέρνοντας καινούργιες ταραχές στον Πύργο των Λασκαραίων…