Αλεξάνδρα και Μάρκος κάτω από την ίδια στέγη με τις ευχές του Ιάσονα. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Με τις ευχές του Ιάσονα

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Έρωτας φυγάς» το μεγάλο όνειρο της Αλεξάνδρας και του Μάρκου γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Μετά την απόφαση του Ιάσονα να χωρίσει την σύζυγο του και να την αφήσει ελεύθερη να ζήσει δίπλα στον άντρα που πραγματικά αγαπάει, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος γίνονται επίσημα ζευγάρι και πλέον ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Παρά την αντίδραση και τα κακόβουλα σχόλια από την κοινωνία της Μεσσήνης, το ζευγάρι δεν επιτρέπει σε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο τους.

Όλα φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους και να εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Η Αλεξάνδρα προετοιμάζεται να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι, με τις ευχές του Ιάσονα, ο οποίος της δίνει διαζύγιο.

Οι εργάτες στο αρχοντικό βοηθούν την Αλεξάνδρα να οργανώσει το νέο σπιτικό της, όμως η Ευγενία αποφυλακίζεται και τους στερεί τον Στεφανάκο, καθώς τον παίρνει μαζί της. Παρά την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι ευτυχισμένοι που θα κοιμηθούν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Ο χρόνος περνάει όμορφα και το ζευγάρι απολαμβάνει τις στιγμές τους σαν σε παραμύθι. Ωστόσο, μια απρόσμενη αποκάλυψη ταράζει την ηρεμία τους και θέτει την Αλεξάνδρα αντιμέτωπη με ένα δύσκολο δίλημμα.

Ο δικηγόρος της Μαργέτας επισκέπτεται τον Ιάσονα και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, του ανακοινώνει ότι όλη η περιουσία της μητέρας του περνάει στα χέρια της Αλεξάνδρας. Αναγκασμένη να ξαναπάρει τη διαχείριση των κτημάτων, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει ένα ηθικό δίλημμα και πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών της.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανησυχία τόσο στην Αλεξάνδρα όσο και στο Μάρκο, ο οποίος υποθέτει ότι η κίνηση της Μαργέτας μπορεί να έχει σκοπό να κρατήσει την Αλεξάνδρα για πάντα στο Κιάρι.