Η Θεοφανώ και η Αναστασία συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Ένταση στον πύργο των Λασκαραίων…

Φαίνεται πως τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα” αναμένονται να είναι πλήρης ανατροπών, καθώς διαφαίνεται μέσα από τα γεγονότα ότι η Θεοφανώ και η Αναστασία συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους.

Στα επόμενα επεισόδια, θα βλέπουμε το χαρακτήρα του Μάρκου να λαμβάνει αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένταση στον πύργο των Λασκαραίων. Η Μεταξία θα είναι αυτή που θα εγκαταλείψει τον πύργο και θα ζητάει την απέλαση της Θεοφανώς. Από την άλλη πλευρά, η Θεοφανώ βρίσκει στο πρόσωπο της Αναστασίας ό,τι φοβάται για τον εαυτό της, αναγνωρίζοντας την κατάσταση που η ίδια βιώνει.

Θέλοντας να πει, ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ίδια συνθήκη με την Αναστασία, που είναι η μητέρα του Μάρκου και πέρασε τη ζωή της στη σκιά της Δαμιανής, δίχως να έχει δικαίωμα στον άνδρα που αγάπησε και τον έκανε πατέρα. Αυτή η κατάσταση πονά την Θεοφανώ και την βάζει σε σκέψεις. Από την άλλη, ο Μάρκος θα συνεχίσει να παίρνει αποφάσεις που θα απειλήσουν τη σχέση τους!

Η Δαμιανή φαίνεται να είναι γυναίκα που δεν διστάζει να δράσει, στα επεισόδια της σειράς Μάγισσα, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται πως η πληγωμένη ψυχή της την οδηγεί σε αυτή τη συμπεριφορά.

Βάσει της συνέντευξης που έδωσε η ηθοποιός Στεφανή Καπετανίδη στο TiVi Σίριαλ, η Δαμιανή είναι μία γυναίκα που πονάει και τα πάντα που κάνει είναι απότελεσμα της προσπάθειας επιβίωσής της. Όσο για τον ρόλο της Αναστασίας, η Καπετανίδη είπε ότι δεν θα τη δούμε να τιμωρεί τον εαυτό της.

Όσον αφορά την σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο, αν και η Δαμιανή έχει συμπαθήσει τη Θεοφανώ, θα προτείνει στον Μάρκο να παραμείνει πιστός στην οικογένειά του και να μην προχωρήσει σε νέα βήματα με την Θεοφανώ, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός. Άγνωστο παραμένει αν ο Μάρκος θα την πάρει στα σοβαρά. Τα προσεχή επεισόδια της Μάγισσας αναμένεται να είναι συναρπαστικά και γεμάτα ανατροπές.