Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η βόμβα που εκρήγνυται στο αυτοκίνητο του Παντελίδη θα οδηγήσει στη φυλακή τον Μάκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Το Ναυάγιο – Μια βόμβα στέλνει τον Μάκη φυλακή

Ο Παντελίδης θα καταθέσει στις Αρχές, αναφέροντας πως αναγνώρισε τον Μάκη να τοποθετεί τη βόμβα, ζητώντας να συλληφθεί. “Ο Παπαδάκης δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας”, δηλώνει αποφασισμένος. Αν και ο Μάκης βρισκόταν στο σημείο, δεν ήταν αυτός ο υπεύθυνος για τη βόμβα. Ωστόσο, ο Παντελίδης, επειδή ήταν στα θύματα του Φοίνιξ, αναζητά εκδίκηση. Ο Θέμης, συμφοιτητής του Μάκη, τον παρακινεί να φύγει, φοβούμενος ότι θα εμπλακεί.

“Τρέξε Μάκη, γλίτωσε τον εαυτό σου”, του φωνάζουν. Ωστόσο, ο Μάκης βρίσκεται στον δρόμο για τη φυλακή στα επόμενα επεισόδια. Η Λίνα σοκάρεται, ενώ ο Άγγελος αναζητά τρόπους να τον βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα πρέπει να ειδοποιήσει τους γονείς του Μάκη στην Κρήτη. Η Μαρία ταξιδεύει άμεσα για να δει τι συμβαίνει με τον γιο της. Ποιος είναι ο πραγματικός υπαίτιος πίσω από τη βόμβα στο αυτοκίνητο του Παντελίδη; Οι αποκαλύψεις που προκύπτουν θα ρίξουν φως σε μια σκοτεινή διαμάχη μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ η αγωνία αυξάνεται για το ποιος θα φέρει την ευθύνη και τις συνέπειες των πράξεων του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ