Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης βρίσκεται σε σημείο όπου η ψυχολογική του κατάσταση ολοένα και καταρρέει. Τα αποτελέσματα από τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να ανακαλύψει την ταυτότητα του δράστη που κρατά αιχμάλωτη την Άννα και άλλους τέσσερις ανθρώπους είναι απογοητευτικά, και οι ερευνες του βρίσκονται και πάλι σε αδιέξοδο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Στο μεταξύ, η Ειρήνη, που έχει ενημερωθεί για την εξαφάνιση της κόρης της, σπεύδει στο τμήμα ασφαλείας και ασκεί πίεση στον γαμπρό της για να δώσει απαντήσεις. Εκείνη τον κατηγορεί για τα όσα έχουν συμβεί στην Άννα και απαιτεί από τον Δημήτρη να την εντοπίσει και να την φέρει πίσω.

Η Χρύσα προσπαθεί να την κρατήσει ψύχραιμη, αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά τεταμένη. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στο υπόγειο, όπου οι πέντε αιχμάλωτοι βρίσκονται στα όρια της ψυχικής αντοχής τους. Η Άννα προσπαθεί να διατηρήσει την λογική της, γνωρίζοντας πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση εάν επιτρέψουν στο ένστικτο επιβίωσης να τους κυριεύσει.

Έχει ήδη υπάρξει μια απόπειρα αυτοκτονίας από έναν από τους ομήρους, η οποία αποτράπηκε τελευταία στιγμή. Τώρα, η κατάσταση επιδεινώνεται καθώς ο δολοφόνος πετάει ένα μαχαίρι μέσα στο δωμάτιο, δίνοντάς τους το εργαλείο που χρειάζονται για να αλληλοσκοτωθούν.

Ο Δημήτρης γνωρίζει ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να εντοπίσει τους αιχμάλωτους, συμπεριλαμβανομένης της Άννας, πριν είναι πολύ αργά. Αυτό το γεγονός τον φέρνει στα όρια της ψυχολογικής αντοχής του, καθώς η αγωνία και η ανυπομονησία τον ξεσπούν κατά όλων όσοι βρίσκονται κοντά του. Ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση είναι ο Παναγιώτης Βερβερίδης, του οποίου η οικογένεια είχε καεί πριν από 12 χρόνια. Ωστόσο, ο Παναγιώτης έχει εξαφανιστεί και η αστυνομία δεν έχει βρει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις υποψίες του εισαγγελέα.

Ωστόσο, ο αδελφός του Δημήτρη, του λέει ότι ο Παναγιώτης οδηγεί μηχανή. Αυτό φέρνει στο μυαλό του Δημήτρη τα ίχνη από λάστιχα που είχε δει στην αυλή του σπιτιού με το πηγάδι. Με αυτή την πληροφορία, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με τους αστυνομικούς για να εξετάσουν ξανά το σημείο.

Δεν μπορεί να φανταστεί ότι στο υπόγειο, οι όμηροι ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν έναν από αυτούς να έχει τραυματιστεί με μαχαίρι και να είναι νεκρός στο πάτωμα. Τώρα είναι αδύνατο να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, μια από τις γυναίκες επιτίθεται στην Άννα, ένας νέος άντρας εισβάλλει στο υπόγειο – είναι ο Παναγιώτης!