Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μαθαίνει για την σχέση Κουράκου Δήμητρας από την Ασπασία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Με την επιστροφή του Ορέστη, η ζήλια του Κουράκου αυξάνεται. Οι σκηνές ζήλιας προς τη Δήμητρα γίνονται πιο συχνές, ενισχύοντας το πάθος μεταξύ τους. Κάποια στιγμή, καθώς πηγαίνουν μαζί για φαγητό στην Καλαμάτα, ο Δημοσθένης τους βλέπει και συνειδητοποιεί ότι ανάμεσα τους δεν υπάρχει απλή φιλία.

Αυτό το γεγονός το συζητάει με την Ασπασία, η οποία έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Ορέστης της αποκαλύπτει τον έρωτά του για τη Δήμητρα και τη διάθεσή του να κάνει τα πάντα για να την ξανακερδίσει. Προκειμένου να προστατεύσει τα συναισθήματά του και να αποφύγει να πληγωθεί, η Ασπασία του λέει ότι η Δήμητρα έχει έρθει κοντά με τον Γιώργη, όμως ο Ορέστης δεν πιστεύει πως υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από φιλία.

Λίγο αργότερα, ο Μάνος τους καλεί στο σπίτι του για να φάνε μαζί. Ο ίδιος και η Μαρίνα, παρά τις δυσκολίες που έζησαν, δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ανοίγουν και πάλι το σπίτι τους για την παρέα τους.

Όμως, ο Γιώργης μαθαίνει πως οι δυο τους έφαγαν μαζί και προκαλεί μια ακόμη σκηνή ζήλιας προς τη Δήμητρα. Ταυτόχρονα, η Αθηνά ανησυχεί για τη Φιλιώ, η οποία εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά στο σχολείο. Το κορίτσι υποφέρει από τον εκφοβισμό των συμμαθητών της και αρνείται να επιστρέψει στα μαθήματά της.

Και η Ασπασία όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αντιμετωπίζει προβλήματα με την κόρη της. Η Ειρήνη ζηλεύει το ρολόι της Άννας και παρακαλεί τον πατέρα της να της αγοράσει ένα παρόμοιο. Η Ασπασία, ωστόσο, αρνείται να της επιτρέψει να το αγοράσει, και όταν βλέπει το νέο ρολόι στο χέρι της Ειρήνη, γίνεται έξαλλη με τον Δημοσθένη.