Η Γη της Ελιάς: Στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», του MEGA, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συγκλονιστικές, με την Αθηνά να ανησυχεί βαθιά για τη Μαρία, η οποία έχει μπλέξει σε παράνομες δραστηριότητες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Παράνομες δραστηριότητες…

Στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου, η Αθηνά βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που διοργανώθηκε από τον Ισίδωρο. Όταν έφτασε στο σπίτι της, στο Σούνιο, διαπίστωσε πως η μητέρα της λείπει. Η αγωνία της αυξάνεται και αποφασίζει να ξεκινήσει αναζητήσεις σε νοσοκομεία και αστυνομικά τμήματα. Εκεί, μαθαίνει το νέο που τη σοκάρει: η μητέρα της έχει συλληφθεί για παράνομο τζόγο.

Αυτή η απροσδόκητη ανακάλυψη φέρνει την Αθηνά σε έντονο προβληματισμό. Η Μαρία συμμετάσχει σε παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου και έχει συλληφθεί μαζί με άλλα μέλη της ομάδας. Η Αθηνά κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποφυλάκιση της μητέρας της και όταν αφήνεται ελεύθερη νιώθει έντονη οργή προς αυτήν. Αντίθετα, η Μαρία παραμένει ήρεμη και ατάραχη, εκφράζοντας την αδυναμία της να κατανοήσει το λόγο για τον οποίο η Αθηνά δημιουργεί τόσο μεγάλο θέμα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες της Αθηνάς να πείσει τη Μαρία να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης. Προσπαθεί να της δώσει να καταλάβει ότι έχει εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν παιχνίδια με χρήματα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να πείσει τη Μαρία να την ακολουθήσει στη Μάνη, ελπίζοντας ότι εκεί θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί. Παρόλα αυτά, η Μαρία παραμένει αποφασισμένη και αρνείται πεισματικά να την ακολουθήσει.

Έτσι, η Αθηνά αναγκάζεται να αφήσει πίσω της το Σούνιο και τη μητέρα της. Στο μυαλό της όμως υπάρχει η ελπίδα ότι θα βρει τον τρόπο να πείσει τη μητέρα της να την ακολουθήσει και να ζήσουν κοντά η μια στην άλλη.