Παγιδευμένοι: ο Σπύρος και η Αγγελική συνεχίζουν τις έρευνες για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας και καταφέρνουν να φτάσουν στην αλήθεια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι…

Παγιδευμένοι: ο Βλάσσης μαχαιρώνει τον

Νεφέλη, Λίνα, Δανάη, Άκης και Θοδωρής οδηγούνται στον ανακριτή,όμως αφήνονται ελεύθεροι καθώς φαίνεται δεν ξέρουν τίποτα για την ύπαρξη του πτώματος που βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ. Αντίθετα ο Άκης κρίνεται προφυλακιστέος.

Η Άννα για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά στην αδερφή της και δεν καλύπτει την ανιψιά της, γεγονός που κάνει περήφανο τον Δημήτρη και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά.

Την ίδια ώρα, ο Σπύρος και η Αγγελική συνεχίζουν τις έρευνες για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας και καταφέρνουν να φτάσουν στην αλήθεια. Η κοπέλα έχει δολοφονηθεί και το πτώμα της είναι αυτό που βρέθηκε απανθρακωμένο στο του Άκη.

Στο μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα έχει η Νατάσα, μητέρα της Δανάης μαζί με τον σύζυγο της Βλάσση, ο οποίος βλέποντας τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του γίνεται έξαλλος και του επιτίθεται. «Ποιος είσαι που αγγίζεις;», του φωνάζει. «Τι κάνεις; Είναι ο μπαμπάς μου», του απαντάει η Δανάη κι εκείνος τα χάνει. «Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα εξηγηθούμε οι δυο », απειλεί τον αστυνόμο και λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi , τον βρίσκει και τον χτυ .

Ο Ανδρέας μπαίνει στο αυτοκίνητο του και φεύγει, όμως στην διαδρομή αρχίζει να μην νιώθει καλά. Σταματάει στην άκρη του δρόμο, πιάνει τα πλευρά του και αντιλαμβάνεται πως αιμορραγεί. Στη συμπλοκή , ο Βλάσσης τον μαχαίρωσε με σουγιά και τον τραυμάτισε άσχημα. Ο Ανδρέας έντρομος προσπαθεί να καλέσει βοήθεια, αλλά χάνει τις αισθήσεις του.