Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: Ο Γιώργος ποτέ δεν δείλιασε να τα βάλει με οποιονδήποτε

«Τον πήρε ο υπουργός και έλεγε ότι θα πει στον καναλάρχη να τον απολύσει», λέει η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και την σούλα Παπανικολάου. Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό.

Θεωρείτε ότι ενοχλούσαν τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ;

Σίγουρα ενοχλούσαν όσα έγραφε. Είχε πηγές από όλους τους χώρους, το γνώριζαν όλοι. Ό,τι έλεγε και έγραφε έπρεπε να τα διασταυρώσει πριν πολλές φορές. «Έπαιρναν τα τηλέφωνα φωτιά» λέγαμε γελώντας με τον Δημήτρη μας. Όταν μάθαινε κάποιον αργυρώνητο αστυνομικό ή ότι ήταν περίεργα αναμεμειγμένος, γινόταν έξαλλος.

Δεν χαριζόταν σε κανέναν, αυτό ήταν που φοβούνταν στον Γιώργο. Υπήρξε αξιωματικός που ενώ ήταν πολλά χρόνια «φίλοι», όταν έμαθε ότι ήταν μπλεγμένος, έγινε άσπονδος εχθρός του, παρόλο που είχε ανέβει πολύ σε αξίωμα.

Ποτέ δεν δείλιασε να τα με οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως του αξιώματος που κατείχε και αψηφώντας τις που θα είχε για τον ίδιο. Αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενά του. Προφανώς δεν υπολόγισε ότι υπήρχε άνθρωπος που θα ζητούσε να σωπάσει η πένα του για πάντα.

Θα πω ένα περιστατικό που είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν. Κυριακή μεσημέρι τον είχε πάρει τηλέφωνο ένας υπουργός και του έλεγε ότι αν επιμείνει στη θέση του, θα μιλήσει με τον καναλάρχη προκειμένου να απολυθεί ο Γιώργος.

Το είχε ανοιχτή ακρόαση και ήμασταν με το παιδί μας, που ταράχτηκε και μετά τον ρωτούσε: «Μπαμπά, θα χάσεις τη δουλειά σου;». Ο Γιώργος απάντησε ήρεμα στον Δημήτρη: «Μη φοβάσαι, αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Εσύ δεν ές να ανησυχείς για α».

Σε λίγο διάστημα ο εν λόγω υπουργός τού είπε: «Βρε Γιώργο, είχες δίκιο για αυτόν» για τον οποίο και μάλωναν.