Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: Ο Γιώργος ποτέ δεν δείλιασε να τα βάλει με οποιονδήποτε

«Τον πήρε ο υπουργός και του έλεγε ότι θα πει ον καναλάρχη να απολύσει», λέει η Στάθα εξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και την Τασούλα Παπανικολάου. Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό.

Θεωρείτε ότι ενοχλούσαν τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ;

Σίγουρα ενοχλούσαν όσα έγραφε. Είχε πηγές από όλους τους χώρους, το γνώριζαν όλοι. Ό,τι έλεγε και έγραφε έπρεπε να τα διασταυρώσει πριν πολλές φορές. «Έπαιρναν τα φωτιά» λέγαμε γελώντας με τον Δημήτρη . Όταν μάθαινε για αργυρώνητο αστυνομικό ή ότι ήταν περίεργα αναμεμειγμένος, γινόταν έξαλλος.

Δεν χαριζόταν σε κανέναν, αυτό ήταν που φοβούνταν στον Γιώργο. Υπήρξε αξιωματικός που ενώ ήταν πολλά χρόνια «φίλοι», όταν έμαθε ότι ήταν μπλεγμένος, έγινε άσπονδος εχθρός του, παρόλο που είχε ανέβει πολύ σε αξίωμα.

Ποτέ δεν δείλιασε να τα βάλει με οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως του αξιώματος που κατείχε και αψηφώντας τις συνέπειες που θα είχε για τον ίδιο. Αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενά του. Προφανώς δεν υπολόγισε ότι υπήρχε άνθρωπος που θα ζητούσε να σωπάσει η πένα του για πάντα.

Θα σας πω ένα περιστατικό που είχε γίνει χρόνια πριν. Κυριακή μεσημέρι τον είχε πάρει τηλέφωνο ένας υπουργός και του έλεγε ότι αν επιμείνει στη θέση του, θα μιλήσει με τον καναλάρχη προκειμένου να απολυθεί ο Γιώργος.

Το αυτοκίνητο είχε ανοιχτή ακρόαση και ήμασταν μαζί με το παιδί μας, που ταράχτηκε και μετά τον ρωτούσε: «Μπαμπά, θα χάσεις τη δουλειά ;». Ο Γιώργος απάντησε ήρεμα στον Δημήτρη: «Μη φοβάσαι, αγάπη μου, όλα θα πάνε καλά. Εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα».

Σε λίγο διάστημα ο εν λόγω υπουργός τού είπε: «Βρε Γιώργο, είχες δίκιο για » για τον οποίο και μάλωναν.