Η Γη της Ελιάς: Έρωτες, πάθη και λάθη έρχονται για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στον τρίτο κύκλο της σειράς του Mega, “Η Γη της Ελιάς”. Ένας ανεμοστρόβιλος παθών περιμένει να ξεσπάσει στην ζωή τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: ανεμοστρόβιλος παθών…

Ας αρχίσουμε με τις γυναίκες του στορι:

Δήμητρα

Η Δήμητρα, παρά τον πόνο του χαμού του Κίμωνα, επιδίωξε να ξανά βρει τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή της. Ωστόσο, ανακαλύπτει ένα μυστικό που ανατρέπει τα πάντα. Μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα, αλλά και ότι ο πρώην αγαπημένος δεν έχει αυτοκτονήσει. Αυτή η αποκάλυψη διαλύει τα πάντα στην ψυχή της και αφυπνίζει μέσα της τη δίψα για δικαιοσύνη.

Αρετή και Ιουλία

Η Αρετή, αφού μάθει ότι ο Στάθης έχει παιδί με την Ιουλία, καταρρέει. Ο στόχος της είναι ένας και μοναδικός: εκδίκηση και προστασία των παιδιών της από την Αριάδνη, την ετεροθαλή αδερφή τους.

Ας δούμε τώρα στους άνδρες της ιστορίας:

Λυκούργος και Δημοσθένης

Ο Λυκούργος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια συνταρακτική αποκάλυψη: η Χάιδω του αποκαλύπτει ότι είναι αυτή που σκότωσε τον Στέλιο Βαφέα. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει μια εξίσου συγκλονιστική αποκάλυψη: η Ασπασία του λέει ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του.

Ισίδωρος

Ο Ισίδωρος βιώνει δύσκολες ημέρες, καθώς τραυματίζεται από τους ανθρώπους του Δημοσθένη στην ομηρία. Παράλληλα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα αντιφατικά συναισθήματά του για την Αμαλία.

Κουράκος

Τέλος, ο Κουράκος καταλήγει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς ο Δαμιανός τον κατηγορεί ως συνένοχο στην εξαφάνιση της Ευτυχίας.