Προβλέπεται μεγάλη αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια στη Γη τη Ελιάς, καθώς η Αρετή και ο Τάσος αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν, παρά τις αμφιβολίες της Βασιλικής.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Φίλιππος και η Βασιλική θα είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με το “7 Μέρες Tv”, αυτή θα είναι η έκπληξη για την γιορτή των γενεθλίων της Χάιδως που οργανώνει ο Λυκούργος.

Ο Στάθης και η Αριάδνη έχουν επίσης προσκληθεί στο γιορτινό συμβάν και θα είναι παρόντες. Η Βασιλική επιδιώκει να βρεθεί πιο κοντά στην Αριάδνη και ανοίγουν την καρδιά τους η μία στην άλλη. Επιπλέον, ο Φίλιππος θα ζητήσει συγγνώμη από την Αρετή, αλλά η τελευταία δεν δείχνει να είναι σε καλή διάθεση και θα ξεκινήσει να τον κριτικάρει.

Αυτό συμβαίνει ακόμη και τώρα που η Αρετή προετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί με τον Τάσο. Οι αρραβώνες της Αρετής και του Τάσου θα πραγματοποιηθούν κανονικά, και σε αυτούς θα δώσουν το παρών ο Φίλιππος, η Βασιλική, η Ειρήνη και η Ασπασία.

Παρ’ όλο που η Βασιλική έχει αρκετές αμφιβολίες σχετικά με τον Τάσο και την Αρετή και το μελλοντικό τους βήμα, αποφασίζει να κρατήσει αυτή την στάση και να μην απομακρύνει την Αρετή από τη ζωή της.