Ο παράδεισος των κυριών θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει στα ίσα τον Πάρη για τον βιασμό της κόρης του. Ο Πάρης όμως δε θα πρωταγωνιστήσει μόνο σε αυτό το γεγονός καθώς θα βρεθεί μπροστά σε κάτι τραγικό.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει σαρώνοντας την τηλεθέαση. Στο μεταξύ όμως και ο Ντίνος, απεγνωσμένος από τη στάση της Μιράντας, θα ζητήσει από την Αμαλία να τον βοηθήσει.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος απευθύνεται στην Αμαλία

Ο Πάρης, ανησυχεί για την Νέλλυ και θέλει να πάει στο σπίτι της, να δει αν είναι καλά. Η Γεωργία και η Όλγα προσπαθούν να τον αποτρέψουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Όταν, ο Πάρης, πηγαίνει τελικά να την βρει, αντικρίζει κάτι που τον κάνει να παγώσει… Τρέμοντας, παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει για το τι έχει συμβεί. Ο Σωτήρης, τρέχει να τον βρει και προσπαθεί, όσο μπορεί, να τον προστατέψει καθώς η θέση του Πάρη είναι δυσχερής μετά από αυτό που συνέβη.

Ο Ρένος, αποκαλύπτει στον Στέφανο, πολύ σοβαρά πράγματα για το παρελθόν του. Ο Σίμος, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αμαλία. Εκείνος είναι σίγουρος γι’αυτό που πάει να κάνει. Όλα, όμως, θα καταστραφούν, από μια αναπάντεχη επίσκεψη, αυτή του Ντίνου. Ο Ντίνος, ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει και η κοπέλα δε μπορεί να τον αρνηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος διαλύει ότι πιο πολύτιμο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ κυριεύεται από την Άναχιτ

Κίνηση-ματ από τον Ατζούν στο Survivor!



Source link