Η Ειρήνη είναι ενοχλημένη και απαιτεί από τον Παρασκευά να μην ξαναμιλήσει στην Θεοδώρα. «Δεν θα της μιλάς καν! Δεν θα της λες ούτε καλημέρα, ούτε καλησπέρα!», είναι ο όρος που του βάζει για να συνεχίσουν την σχέση τους κι εκείνος της υπόσχεται ότι θα κάνει πως δεν την ξέρει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στο μεταξύ, καθώς ο Χρήστος κάνει ταμείο για να κλείσει την ταβέρνα, η Αριάδνη τον πλησιάζει: «Απόψε σε κοίταζα και θυμήθηκα ξανά πως ξεκίνησε το μεταξύ μας… ήταν αμοιβαίο», του λέει.

«Ότι έγινε – έγινε και τέλος! Σοβαρολογώ! Το ξεχνάμε.. Πήγαινε παρακάτω», της ξεκαθαρίζει κι εκείνη με αξιοπρέπεια παίρνει την τσάντα της και φεύγει, ενώ ο Χρήστος μένει πίσω στεναχωρημένος και γεμάτος τύψεις.

Ο Κουράκος ανοίγει την καρδιά του στην Δήμητρα, ενώ ο Φίλιππος λέει στον Παρασκευά ότι την έστησε και πάλι έξω από το σπίτι της πεθεράς του για να δει αν η Βασιλική θα βγει.

Ο Χρήστος επιστρέφει νωρίς στο σπίτι και η Αφροδίτη εκπλήσσεται ευχάριστα, την ώρα που η Αριάδνη κλαίει απαρηγόρητη και στα αυτιά της αντηχούν ξανά και ξανά τα λόγια του.

«Ότι έγινε – έγινε και τέλος!». Ακούγοντας την πόρτα του σπιτιού να ανοίγει, σβήνει το φως και κάνει ότι κοιμάται. Η πόρτα του δωματίου της είναι μισάνοιχτη και ο Στάθης βλέποντας τη να «κοιμάται», χαμογελά τρυφερά και φεύγει…