Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Με ραγδαίες εξελίξεις συνεχίζεται το Ναυάγιο του Mega με τον Ιπποκράτη να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρό τους.

Ο κρυφός έρωτας του Πέτρου προς την Ειρήνη τον οδηγεί σε παράτολμες αποφάσεις. Στο μεταξύ ο Μάκης με τη Λίνα χωρίζουν όταν αυτός μάθει την αλήθεια για αυτή.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος λέει τα σχέδια του Ιπποκράτη στον Πέτρο

Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη με τον Στέφανο και φεύγει από κοντά της σοκαρισμένος παρότι εκείνη απελπισμένα προσπαθεί να του εξηγήσει την κατάσταση.

Η Ειρήνη ψάχνει να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα. Ο Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει.

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του με την Ειρήνη αλλά τα σχέδιά του τα ακούει ο Άγγελος, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πέτρο όπως ακριβώς του είχε εκείνος ζητήσει να κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ χωρίς να τον σκοτώσει

Survivor trailer 21/1: Φτάνουν οι νέες προσθήκες – Χαμός για τον πρώτο αγώνα ασυλίας – «Ήταν άσχημο πολύ»!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ κυριεύεται από την Άναχιτ



Source link