Παγιδευμένοι: Η επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι» επιστρέφει στις οθόνες μας με πολύ ένταση και αγωνία, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Όπως ήδη σας έχουμε κάνει γνωστό, μέχρι να μάθουμε τι συνέβη και η Άννα βρέθηκε κατηγορούμενη για την δολοφονία του Δημήτρη, θα δούμε να ξετυλίγεται μια νέα υπόθεση ενός μανιακού δολοφόνου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Διπλή παγίδα θανάτου από τον μανιακό δολοφόνο…

Από τη στιγμή που εντοπίζονται τέσσερα πτώματα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, μέσα σε ένα πηγάδι μιας βίλας, οι αστυνομικές αρχές και η εισαγγελία βρίσκεται επί ποδός. Το ενδιαφέρον όλων, φυσικά στρέφεται στο μικρό αγόρι, το οποία ανασύρεται ζωντανό από τον πάτο του πηγαδιού.

Η κατάσταση του είναι σοβαρή και μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από δίπλα του δεν φεύγει στιγμή η μάνα του, η οποία είναι γνώριμη της Άννας, αλλά και οι αστυνομικοί, που φροντίζουν για την ασφάλειά του.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται και τόσο καλά, καθώς ο μανιακός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος και όπως φαίνεται δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη…Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την ώρα που έχει στήσει θανάσιμη παγίδα στην Άννα, η οποία πηγαίνει στο ξενοδοχείο που της έχει υποδείξει για να αφήσει το μαχαίρι που βρήκαν μέσα στο πηγάδι, με τον Δημήτρη, τον Αντρέα, τον Σταύρο και μία ομάδα αστυνομικών να παρακολουθούν διακριτικά κάθε της κίνηση, ο δολοφόνος βάζει σε εφαρμογή ακόμα ένα σχέδιο του.

Όταν, λοιπόν, βλέπει την μητέρα του αγοριού να πηγαίνει στο κυλικείο, αρπάζει την ευκαιρία, μπαίνει κρυφά από τους αστυνομικούς στο δωμάτιο και απαγάγει το παιδί. Εκείνη επιστρέφει και δεν βρίσκει τον γιο της, πανικοβάλλεται, αρχίζει να φωνάζει και αμέσως σημάνει συναγερμός.

Η Άννα και ο Δημήτρης μαθαίνοντας για την εξέλιξη αυτή, ανησυχούν, αφού ξέρουν καλά ότι το παιδί διατρέχει μεγάλο κίνδυνο στα χέρια του δολοφόνου. Κάθε δευτερόλεπτο που περνά είναι κρίσιμο και πρέπει να τον εντοπίσουν άμεσα.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική βλέπει με μεγάλη προσοχή το υλικό από τις κάμερες του νοσοκομείου, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δολοφόνο, ενώ ο Σταύρος πιέζει εκείνη, τον Δημήτρη και τον Αντρέα να εξιχνιάσουν το συντομότερο αυτή την υπόθεση.

Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη και οι τόνοι ανεβαίνουν, με τον Σταύρο να βγαίνει εκτός εαυτού και να τους κατηγορεί. «Πρέπει να ηρεμήσουμε. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί σώο το αγόρι. Πρέπει να βρούμε άμεσα τη λύση με ό,τι στοιχεία έχουμε στα χέρια μας. Αν δεν είμαστε ψύχραιμοι, δεν θα καταφέρουμε τίποτα», του τονίζει ο Δημήτρης.

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Δημήτρης, για να προστατέψει την Άννα, προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από αυτή την υπόθεση, εκείνη φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το αντίθετο. Παρόλο που είναι ψυχολογικά ράκος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, θέλει να βοηθήσει να επιστρέψει το παιδί στην αγκαλιά της μάνας του, η οποία αγωνιά για τη ζωή του.

Οι ώρες περνούν και το αγοράκι συνεχίζει να αγνοείται και στο μυαλό όλων πηγαίνει το χειρότερο σενάριο. Και μόνο στη σκέψη να έχει χάσει τη ζωή του, η Άννα και ο Δημήτρης τρελαίνονται και πλέον αρχίζουν να πιστεύουν μόνο σε ένα θαύμα.