Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα αρπάζει τα παιδιά από τον Ιάσονα. Από κυρία του αρχοντικού την κάνει πάλι υπηρέτρια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Από κυρία του αρχοντικού την κάνει πάλι υπηρέτρια

Η Μαργέτα ζητάει να αφήσουν ελεύθερη την Αλεξάνδρα, μέχρι να γίνει η δίκη της και εγγυάται ότι θα φροντίσει η ίδια να μην το σκάσει από το αρχοντικό και ότι θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα όποτε της ζητηθεί…

Έτσι, η Αλεξάνδρα αφήνεται ελεύθερη, όμως όταν φτάνει στο αρχοντικό έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα πραγματικότητα…Ο Ιάσονας της λέει ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα άλλο σπίτι, το οποίο ξέρει μόνο αυτός και της ανακοινώνει ότι δεν θα κοιμάται στην κρεβατοκάμαρα, ως πρώην κυρία Δεμερτζή, αλλά στα δωμάτια των υπηρετών, αφού θα γυρίσει στα παλιά της καθήκοντα. Δηλαδή θα ξανά γίνει ότι ήταν όταν την γνώρισε: υπηρέτρια.

Η διαταγή του Ιάσονα δεν αρέσει καθόλου στην Μαργέτα, αλλά και όσους εργάζονται εκεί, όμως η Αλεξάνδρα τους διαβεβαιώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στο μεταξύ, η Μαργέτα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει τα παιδιά και να τα φέρει και πάλι κοντά στην μάνα τους και τελικά το καταφέρνει με την βοήθεια της μικρής Μαρίνας. Βρίσκει το σπίτι που τα κρύβει τόσο καιρό και μάλιστα βλέπει παρκαρισμένο αμάξι του από έξω.

Αυτό, όμως δεν την σταματά. Δεν περιμένει να φύγει ο γιος της, αλλά χτυπάει την πόρτα αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει στα ίσα. Όταν όμως η πόρτα ανοίγει, η Μαργέτα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Αντικρίζει την γυναίκα που της είχε κάνει στο παρελθόν τη ζωή εφιάλτη, την Ουρανία Πετροπούλου. Μέσα κάθεται ο γιος της χαλαρός. Η Μαργέτα τον πλησιάζει, του λέει πως θα έπρεπε να ντρέπεται, αρπάζει τα εγγόνια της και φεύγει.

Όταν η Ουρανία και ο Ιάσονας μένουν μόνοι, εκείνη του λέει πως κάποτε μπήκε ανάμεσά στην μάνα του και τον πατέρα του και τώρα μπαίνει μεταξύ τους. Όμως, ο Ιάσονας της τονίζει πως αν υπήρχε πραγματική ευτυχία στο σπίτι τους, δεν θα χώραγε εκείνη.