Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η σειρά συνεχίζει να μας καθηλώνει με τις ανατροπές της. Η Ρηνιώ, γεμάτη υποψίες για τη Δαμιανή, τις μοιράζεται με τον Μιχαήλ και τον Μάρκο. Την ίδια στιγμή, ο Τζανής, επιδιώκοντας την κυριαρχία στον πύργο των Λασκαραίων, αγνοεί τον θείο του, Κανέλλο.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τρέφαμε ένα φίδι στον κόρφο μας

Ο Κανέλλος, συγκλονισμένος από τα γεγονότα, σχεδιάζει να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη Δαμιανή, χρησιμοποιώντας τον ανιψιό του. Θέλει να αποκαλύψει την αληθινή φύση της ως αδίστακτης δολοφόνου. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρηνιώ καταφέρνει να δραπετεύσει από τον πύργο των Λασκαραίων και να βρει τους Μιχαήλ και Μάρκο στη μυστική σπηλιά του Τζανέτου. Εκεί, με δάκρυα στα μάτια, τους αποκαλύπτει τις υποψίες της για τη Δαμιανή. “Η μητέρα μας, η Δαμιανή, είναι δολοφόνος, Μάρκο”, λέει, αλλά αυτοί αρνούνται να την πιστέψουν.

Η Ρηνιώ, ωστόσο, αποφασισμένη, επιδιώκει να αποδείξει την αλήθεια πίσω από τις υποψίες της. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι χαρακτήρες βρίσκονται σε έναν πυκνό και επικίνδυνο ιστό αποκαλύψεων και αντιπαραθέσεων. Η αναζήτηση της αλήθειας αποτελεί τον πυρήνα της πλοκής, με κάθε χαρακτήρα να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές που επηρεάζουν τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ