Έρωτας φυγάς: Τα νέα πρόσωπα που φτάνουν στο Κιάρι φέρνουν τα πάνω κάτω… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: αινιγματική άφιξη στο Κιάρι…

Παρά τα spoilers που γράφονται, κανείς από τους βασικούς ήρωες δεν πρόκειται να φύγει από την σειρά τον δεύτερο κύκλο, χάνοντας τη ζωή του. Αντίθετα στο καστ εντάσσονται νέα πρόσωπα. Δύο από αυτά είναι η Άννα Αδριανού και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι μάλιστα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα υποδυθεί τον Φάνη Παράσχο, ανιψιό του Στέφανου, ο οποίος στη νέα σεζόν θα προβληματιστεί για το τι θα γίνει η περιουσία του όταν θα πεθάνει. Θέλει να υιοθετήσει και επίσημα τον Μάρκο, για να γίνει νόμιμος κληρονόμος του όταν πια κλείσει τα μάτια.

Παρόλο που οι δικηγόροι του εξηγούν ότι η περιουσία του μπορεί να περάσει στα χέρια του Μάρκου μόνο με την διαθήκη του, εκείνος θέλει να τον αναγνωρίσει επίσημα ως γιο του. Τότε όμως θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη.

Στο Κιάρι θα καταφτάσει, ο ανιψιός του, γιος του αδελφού του, ένα πρόσωπο που θα παίξει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις. Πλέον ο Στέφανος θα πρέπει να υπολογίζει και τον ανιψιό του. Αξίζει όμως; Είναι τόσο καλός και αγγελικά πλασμένος όσο φαίνεται; Ο Φάνης Παράσχος είναι ένας γοητευτικός άντρας και σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θα τον δούμε να έρχεται κοντά με μια γυναίκα που δεν περιμένει κανείς…