Στη συνέχεια της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», η Αμαλία και ο Σίμος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλο που ορισμένοι διαφωνούν με αυτή την ένωση, ο γάμος γίνεται με μεγαλοπρέπεια. Η Αμαλία, με την Μιράντα στο πλευρό της, ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και αποφασίζουν να ανακοινώσουν στον «Παράδεισο» ότι είναι μητέρα και κόρη. Η ανακοίνωση γίνεται αφορμή για συγκίνηση και ενθουσιασμό μεταξύ των εργαζομένων.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Ντίνος, από την πλευρά του, δείχνει αδιαφορία για τα γεγονότα και οργισμένος πετάει τη βέρα του στη Μιράντα. Παρόλο που η Αμαλία προχωρά με τον γάμο της, παραδέχεται στην Πολυξένη ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο. Η Βικτώρια προσπαθεί να βρει τρόπους για να εμποδίσει τον γάμο της, χωρίς επιτυχία. Η Μιράντα, αντιλαμβανόμενη την στάση του Ντίνου, τον επισκέπτεται για να μάθει τον λόγο της απόφασής του να μην παρευρεθεί στο γάμο.

Η Δωροθέα, από την πλευρά της, πλησιάζει την Όλγα και την παρακαλά να παρευρεθεί στο γάμο του γιου της, παρά τις διαφορές τους, κι εκείνη δέχεται. Ο γάμος πραγματοποιείται με την Αμαλία να είναι εντυπωσιακή ως νύφη και τον Ρένο ως κουμπάρο.

Παράλληλα, έρχονται δύο χωρισμοί . Ο Μάρκος, πνιγμένος από τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Στέφανο και τη Γεωργία, αποφασίζει να χωρίσει με τη Δωροθέα. Η Ζαχαρούλα, από την άλλη, βιώνει την απόλυτη θλίψη όταν ο Βύρωνας της ανακοινώνει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί, καθώς η γυναίκα του περιμένει παιδί. Η αποκάλυψη της Ηλέκτρας στη Σύρμω ότι είναι έγκυος από τον Βύρωνα είναι ένα ακόμα σοκ για την οικογένεια.