Ο Δημήτρης μαθαίνει πως τα παιδιά, η Ειρήνη και η Χρύσα, δεν βρίσκονταν στο πατρικό σπίτι της Άννας κατά την ώρα της δολοφονίας του Άκη, όπως είχαν καταθέσει στην αστυνομία, ενώ ο Ανδρέας από την πλευρά του, αποφασίζει να ψαρέψει την κόρη του,τη Δανάη. Εν τω μεταξύ, η Άννα εξακολουθεί να ασχολείται με την περίεργη υπόθεση του φίλου της που έχει αναλάβει, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του είχε ένα άσχημο επεισόδιο με την ερωμένη του σε μία καφετέρια, λίγο πριν εξαφανιστεί με την κόρη τους. Στην ίδια καφετέρια οδηγούνται και οι έρευνες της Αγγελικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά της εισαγγελίας. Όταν ανακαλύπτει πως η Άννα έχει ήδη επισκεφθεί τον χώρο και έχει συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη, γίνεται έξαλλη.

Χωρίς να χάσει χρόνο, καλεί την Άννα στο σπίτι της για να μιλήσουν. «Σε προειδοποιώ πρώτα σαν φίλη και μετά σαν εισαγγελέας: σε υπόθεση που έχω αναλάβει εγώ πρέπει όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, να τηρούν τους κανόνες! Να το θυμάσαι αυτό. Μπορεί ο Δημήτρης να παρεξέκλινε σε κάποιες υποθέσεις, επειδή είσαι γυναίκα του, αλλά εγώ δεν θα το κάνω!», της τονίζει. Η Άννα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αποχωρεί εξοργισμένη, φροντίζοντας προηγουμένως να την βάλει στη θέση της. Όλα δείχνουν ότι η «μάχη» μεταξύ τους δεν θα τελειώσει εύκολα.

The post Παγιδευμένοι: Ο «πόλεμος» Άννας-Αγγελικής συνεχίζεται appeared first on pythia.gr.