Η Παραλία – Ο Χάρης βιώνει μια νέα περιπέτεια όταν γνωρίζει έναν νεαρό που εισέρχεται στο ιατρείο με έκτακτο πρόβλημα και πέφτει θύμα κλοπής. Παράλληλα, η κοινότητα των χίπηδων αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ναρκωτικά και αποφασίζει να αναδείξει ένα νέο ηγέτη για να βελτιώσει τις σχέσεις τους με τους κατοίκους του νησιού.

Η Παραλία – Ο Χάρι πέφτει στα χέρια ληστών

Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο όταν η Σιλβάνα αποκαλύπτει στον Διονύση ότι ο Παπαγιαννάκης είναι ζωντανός, οδηγώντας τον πρώτο σε έρευνα για τα γεγονότα της νύχτας που σχεδίασε τη δολοφονία του. Σε μια άλλη πλευρά της πόλης, ο Χάρης συνειδητοποιεί τη συγγένειά του με τον Νικήτα, δεμένος όλο και περισσότερο μαζί του. Μετά από λίγο, ένα έκτακτο γεγονός στο ιατρείο τον βάζει αντιμέτωπο με το παρελθόν του. Η συνάντησή του με έναν πιτσιρικά αναζωπυρώνει μνήμες από τα παιδικά του χρόνια και η κλοπή που υπέστη τον οδηγεί σε αναζήτηση για δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο Δημητρός συνεχίζει τις συνεδρίες με τη ψυχίατρο του, τη Μαίρη, βρίσκοντας ανακούφιση και στήριξη. Καθώς ο χρόνος περνάει, ο Δημητρός ανοίγεται περισσότερο και η σχέση του με τη Μαίρη εμβαθύνεται, ενώ η υγεία του βελτιώνεται σημαντικά. Οι επερχόμενες εξελίξεις υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές για τους χαρακτήρες, αφήνοντας το κοινό σε αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ