Ο Παράδεισος των Κυριών: το ενδιαφέρον του Σίμου για την Αμαλία, το οποίο φυσικά δείχνει φανερά, σοκάρει και ενοχλεί τον Ντίνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Το ενδιαφέρον για την Αμαλία…

Ο Ντίνος πρέπει πάση θυσία να αναστήσει τον «Παράδεισο» μέσα από τις στάχτες κι έτσι αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση της Δωροθέας και του Χρήστου, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να διαθέσουν ένα χρηματικό ποσό για να συμβεί αυτό.

Μόνο που δίνοντας τα χέρια δεν φαντάζεται τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την παρουσία του γιου τους, του Σίμου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που ο Σίμος πατάει το πόδι του στο πολυκατάστημα, προσπαθεί να αρπάξει ότι έχει ο Ντίνος, θέτοντας τους δικούς του όρους και επιμένοντας στα δικά του σχέδια για την επιχείρηση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ενδιαφέρον του για την Αμαλία, το οποίο φυσικά δείχνει φανερά, σοκάρει και ενοχλεί τον Ντίνο. Σιγά σιγά ο Ντίνος καταλαβαίνει ότι όσα νιώθει για τη Αμαλία δεν είναι μόνο προστατευτικά συναισθήματα που προέρχονται από την σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Παρόλο που ο γάμος του με την Μιράντα ήταν αυτό που ήθελε όσο τίποτα άλλο και πάλεψε πολύ, αν και προσπαθούν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί, κάτι μέσα του αρχίζει να σκιρτά περίεργα…

Η ερωτική πολιορκία του Σίμου στην Αμαλία τον εξοργίζει, τον γεμίζει σκέψεις και αμφιβολίες. Άραγε έχει ξεπεράσει πραγματικά την Αμαλία; Είναι η Μιράντα η γυναίκα της ζωής του; Ο Ντίνος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αρχίζει να βασανίζεται από τα ερωτήματα που γεννιούνται μέσα του, αγνοώντας όμως την μεγάλη αλήθεια που κρύβει η Αμαλία. Η αλήθεια που συνδέει τις δύο γυναίκες της ζωής του…