Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω φοβάται ότι έχει γίνει στόχος κάποιων που διψάνε για εκδίκηση για την δολοφονία του Βαφέα. Παρόλο που προσπαθεί να κρατήσει θαμμένο το ένοχο μυστικό της, ο Λυκούργος τελικά θα το μάθει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος ενωμένοι απέναντι στην θανάσιμη απειλή…

Τα περιθώρια για την Χάιδω στενεύουν. Ο εμπρησμός που λίγο έλειψε να χάσει η ίδια την ζωή της,αλλά και η Βασιλική με την εγγονή της, την Στελλίτσα, την έχει ταράξει πολύ. Ποιος και γιατί θέλει να τους βλάψει;

Η Χάιδω κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και στο μυαλό της έρχεται συνέχεια ο φόνος που έκανε. Η εκδίκηση για την δολοφονία του Βαφέα, φαίνεται η μόνη λογική εξήγηση για ότι συνέβη στο σπίτι της. Όσο περνάνε οι μέρες, πιστεύει όλο και περισσότερο ότι είναι στόχος κάποιων που θέλουν να την κάνουν να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Φυσικά, δεν φαντάζεται ότι ο ευγενικός εργατικός Μιλτιάδης που περιτριγυρίζει την ίδια, την Βασιλική και τον Φίλιππο έχει έρθει στην Αρεόπολη με αυτόν τον σκοτεινό σκοπό. Στον Γ’ κύκλο μάλιστα, θα καταφτάσει και ο αδερφός του, που θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς έρχεται με μοναδικό στόχο να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Βαφέα.

Οι ανατροπές όπως όλα δείχνουν θα είναι μεγάλες και ο Λυκούργος θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να προστατέψει αυτούς που αγαπά. Ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμα το μυστικό της Χάιδως. Όμως, φοβούμενη, εκείνη, κάποια στιγμή αναγκάζεται να του αποκαλύψει το έγκλημά που διέπραξε.

Ο Λυκούργος όπως είναι λογικό θα σοκαριστεί όταν ακούσει ότι η Χάιδω είναι φόνισσα και θα εξοργιστεί που τόσο καιρό του έκρυβε μια τόσο φοβερή αλήθεια. Μέρα με τη μέρα, όμως, θα αρχίσει να κατανοεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Άλλωστε πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν τον θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί όλη την οικογένεια τους.