Η Βικτώρια στέλνει τον Φώτη ένα βήμα πριν τον θάνατο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Για να αποφύγει τη φυλάκιση, η Βικτώρια αποφασίζει να διαπράξει μια ακόμη δολοφονία, θύμα της οποίας θα είναι ο Φώτης, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Συγκεκριμένα η Βικτώρια τον δηλητηριάζει με αποτέλεσμα ο Φώτης να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια ώρα, ο Ντίνος έχοντας μάθει από τον Πάρη τα όσα συμβαίνουν στον «Παράδεισο» ενημερώνει την Αμαλία κι έτσι η Βικτώρια αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη για εκείνη, αφού η εξουσία και η επιρροή που είχε έως τώρα στους άλλους αρχίζει να εξασθενεί.

Προκειμένου να ξανά πάρει το έλεγχο στα χέρια της, καλεί τον Φώτη σε μια συνάντηση και του ρίχνει δηλητήριο στο ποτό. Ωστόσο δεν πεθαίνει, αλλά μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ το δηλητήριο δεν ανιχνεύεται.

Ο Φώτης όταν συνέρχεται αποκαλύπτει στη Μιράντα και στην Αμαλία ότι η Βικτώρια επιδίωξε τη δολοφονία του δίνοντάς του δηλητήριο για να μην βγάλει τις πλεκτάνες της στη φόρα. Όμως αμέσως μετά την αποκάλυψη ξανά χάνει τις αισθήσεις του κι εκείνες δεν πιστεύουν τα λεγόμενα του, θεωρώντας ότι βρίσκεται σε παραλήρημα.